LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Rīgas Futbola federācija informē, ka 2016. gada 24. aprīlī RTU stadionā Daugavgrīvas ielā 56a risināsies Latvijas Universiādes posms minifutbolā vīriešu (8x8 formātā) un sieviešu (5x5 formātā) komandām, kurā laipni aicinātas piedalīties visu Latvijas koledžu un augstskolu, Latvijas Augstskolu Sporta Savienības biedru futbola komandas.

Sadarbībā ar Latvijas Augstskolu Sporta Savienību (LASS) un Latvijas Futbola federāciju (LFF), RFF trešo reizi organizē Universiādes ietvaros notiekošā minifutbola sporta disciplīnu, kurā augstskolu izcīnītie punkti iekļūs kopējā Universiādes punktu skaitā. Pēdējā – 2015. gada 25. aprīlī - piedalījās rekordliels komandu skaits, proti, 12. Atšķirībā no iepriekšējām sezonām pirmo reizi Universiādes ietvaros risināsies arī sieviešu minifutbola turnīrs.

Komandu izloze grupās un spēļu kalendāra paziņošana risināsies sacensību dienā plkst.11.30, savukārt plkst.12 RTU mākslīgā seguma laukumā Rīgā, Pārdaugavā, Daugavgrīvas ielā 56a, sāksies spēles gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē, turnīram noslēdzoties ar apbalvošanas ceremoniju plkst.17.00 daiļajam dzimumam, bet ap plkst.18.00 – kungiem.

Pieteikumi jāiesniedz uz speciālas veidlapas, kas līdz 2016. gada 15. aprīlim jānosūta uz e-pasta adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Turnīram drīkst pieteikt ne vairāk par 15 spēlētājiem vīriešu un ne vairāk par desmit sieviešu sacensībās. 2015.-2016.g. Universiādes sacensībās piedalās Latvijas Augstākās izglītības iestādes (augstskolas un koledžas) studenti (klātienes un neklātienes), (profesionālo studiju, bakalauri, maģistranti, doktoranti, medicīnas augstskolu rezidenti) un attiecīgās augstskolas 2015. gada absolventi.

Reglaments un pieteikuma veidlapa vīriešu turnīram

Reglaments un pieteikuma veidlapa sieviešu turnīram

Informācija par iepriekšējiem studentu turnīriem

Rīgas Futbola federācija kopš 2012. gada rudens divreiz gadā organizē kausa izcīņas minifutbolā studentu komandām. Kopskaitā šī sacensības notiks jau astoto reizi, un, līdzīgi kā iepriekšējās sezonās, to galvenie uzdevumi ir veicināt komunikāciju starp Latvijas koledžām un universitātēm, un to studentiem, popularizēt aktīvu dzīvesveidu un futbolu studentu vidū, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Latvijas augstskolu vidū.

Kvalitatīvs un mājīgs stadions, draudzīgā atmosfēra, organizatoru un turnīra partneru pārsteigumi, vērtīgas balvas, informatīvais atbalsts, spēļu foto un video apskati – tas viss padara studentu kausa izcīņu minifutbolā jau piekto gadu par lielāko un nozīmīgāko starp augstskolu sociālajiem un sporta pasākumiem.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo