LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Pagājušajā nedēļā, 9. decembrī, galvenā trenera Kirila Buravceva virsvadībā pēc dienu iepriekš notikušās treniņnodarbības pārbaudes spēli pret Čehijas kluba Brno “Sparta” U-15 komandu “Skonto” hallē aizvadīja Rīgas Futbola federācijas (RFF) pārraudzībā esošā reģionālā U-14 futbola izlase (2008. gadā dzimušie spēlētāji), cīnoties neizšķirti – 1:1.

Vienīgos vārtus rīdzinieku labā cīņas otrajā puslaikā guva Rīgas FS audzēknis Jegors Trufanovs. Neskaitot Rīgas FS, treniņnometnē esošie 20 futbolisti bija pārstāvēti arī no FS “Metta”, “Riga FC Academy”, JDFS “Alberts”, FK “Jūrnieks” un SK “Super Nova”. 15 no viņiem spēlē pret Čehijas komandu debitēja izlases rindās.

“Šī vecuma izlasei ir ļoti nepieciešama starptautiska pieredze, tādēļ esmu gandarīts, ka izdevās aizvadīt laba līmeņa spēli pret stipru pretinieku. Līdzīgi kā iepriekš U-13 treniņnometnē arī šoreiz treneru štābam bija lieliska izdevība iepazīties ar tuvākajā rezervē esošajiem futbolistiem, lielākajai daļai no tiem piedzīvojot debiju izlases rindās. Puiši guva vērtīgu pieredzi un iespēju apliecināt sevi.

Jau janvāra un februāra mēnešos darba dienu rītos plānojam U-14 izlases treniņu organizēšanu, tāpat šī, kā arī U-15 komanda startēs prestižajā “Riga Cup” turnīrā. Savukārt no marta sāksies daudz un dažādas aktivitātes mūsu izlasēm Latvijas Futbola federācijas Futbola akadēmijas ietvaros,” uzsvēra RFF prezidents Eduards Borisevičs.

camera icon Foto

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo