LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Līdz 19. decembrim iespējams pieteikties 2023. gada Rīgas kausa izcīņai telpu futbolā zēniem 2010.-2012.g.dz., kas paralēli uz trim parketa laukumiem tiks aizvadīts nākamā gada 7.-8. janvārī Salaspils Sporta nama zālē. Sacensības organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) līdzfinansējumu.

Sacensībās startēs Rīgas reģiona bērnu un jaunatnes futbola klubu komandas trijās vecuma grupās – 2010., 2011. un 2012. gadā dzimušie spēlētāji. Turnīrā atļauts piedalīties attiecīgajā gadā dzimušajiem un jaunākiem futbolistiem, kā arī gadu vecākām meitenēm, komandas pieteikumā un spēles protokolā drīkst būt ne vairāk par 14 spēlētājiem. Katram dalībniekam ir jābūt LFF licencei.

Turnīra izspēles formāts un spēles ilgums būs atkarīgs no dalībnieku skaita, spēlēm notiekot pēc telpu futbola noteikumiem ar vieglāka svara telpu futbola bumbu.

Komandu pieteikumi elektroniski jāiesūta līdz 2022. gada 19. decembrim uz e-pastu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Dalība sacensībās ir bez maksas, tomēr gadījumā, ja klubs vēlas pieteikt kādā no vecuma grupām papildus komandu, tas jāapstiprina ar dalības maksu 100,00 EUR apmērā.

Turnīra uzdevums ir nodrošināt Rīgas reģiona bērnu un jaunatnes futbola klubus ar iespēju bez maksas startēt futbola sacensībās ziemas periodā, kā arī, protams, noskaidrot spēcīgākos Rīgas bērnu un jaunatnes klubus telpu futbolā.

word Reglaments

word Pieteikuma forma

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo