LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā nedēļas nogalē RTU stadionā risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītais Latvijas amatieru minifutbola (7 pret 7) finālturnīrs, kurā sešu labāko Latvijas reģionu komandu konkurencē nepārspēta palika Rīgu pārstāvošā “New Project”.

Sacensību gaitā dalībnieces ar izlozes palīdzību tiks sadalītas divās apakšgrupās pa trim komandām katrā un aizvadīja grupu turnīra etapu, pēc kura pa divām labākajām vienībām pusfinālos turpināja cīņu par čempiona titulu, kamēr trešo vietu ieguvējas savstarpējā mačā sadalīja divas noslēdzošās vietas turnīrā.

Turnīra pirmajā etapā A apakšgrupā vissekmīgām sevi apliecināja nākamā čempione “New Project”, pārspējot Kurzemes reģiona Ventspils komandu “Futbola Vārtsargu Akadēmija/VA” (4:0), kā arī dalot punktus uz pusēm ar Limbažu “Impar” (0:0), kas turnīrā pārstāvēja Vidzemi. Iegūtie četri punkti ļāva rīdziniekiem finišēt grupas pirmajā vietā, pusfinālā iekļūstot arī ventspilniekiem, kas savstarpējā duelī ar 1:0 uzveica “Impar”.

Tikmēr B grupā ar vienādu punktu skaitu – 4 – finišēja Latgales reģiona komanda “Luxberry” (Daugavpils) un FK “LLU” (Jelgava, Zemgales reģions). Abu šo vienību savstarpējā mačā tika fiksēts bezvārtu neizšķirts, tādēļ izšķirošā nozīme bija gūto un zaudēto vārtu attiecībai, kas labāka bija daugavpiliešiem – “+3” pret “+1”. Bez punktu iegūšanas cīnījās Ziemeļaustrumus pārstāvošā Ludzas “Zveri/Ariols”, kas piekāpās gan “LLU” (0:1), gan “Luxberry” (2:5).

Izslēgšanas cīņu stadijā pusfināla barjeru pārvarēja “New Project” (2:1 pret “LLU”) un “Luxberry”, kas ar 2:0 sarūgtināja ventspilniekus, savukārt izšķirošajā fināla duelī rīdzinieki Latvijas galvaspilsētas godu aizstāvēja ar “sauso” uzvaru – 3:0. Mačā par bronzas godalgām jelgavnieki ar minimālu 1:0 uzveica “Futbola Vārtsargu Akadēmija/VA” vienību, kamēr cīņā par 5. vietu “Impar” ar identisku rezultātu pārspēja “Zveri/Ariols”.

Visas trīs labākās turnīra komandas tika apbalvotas ar attiecīgās pakāpes medaļām un kausiem, savukārt individuālajās nominācijās visvairāk trofejas ieguva čempionu pārstāvji, kuru rindās labākā vārtsarga balvu saņēma Aivis Poklikajevs, vērtīgākā spēlētāja titulu ieguva Pāvels Kočetkovs, kā labākais treneris/menedžeris tika sveikts Aleksandrs Osins, bet rezultatīvākā futbolista nominācijā triumfēja Vitālijs Ziļš ar četriem gūtiem vārtiem. Skatītāju simpātiju balvu šoreiz ieguva Daugavpils komandu pārstāvošais Vitālijs Laskovs.

excel Rezultāti

camera icon Komandu foto

camera icon Foto

camera icon Video

Kā ziņots, pirms diviem gadiem, kad pēdējo reizi notika šīs sacensības, Latvijas amatieru minifutbola finālturnīrā triumfēja “Tukums/Process” vienība.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo