LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Pēc piecu gadu pārtraukuma šajā nedēļas nogalē no 20. līdz 22. maijam Latvijas galvaspilsētā, kā arī Tukumā un Ogrē atkal risināsies Starptautiskās studentu sporta spēles (SELL). To ietvaros “Rimi OC” mākslīgā seguma futbola laukumā iekštelpās plānotas arī minifutbola (7x7) sacensības kungu un dāmu komandām, ko organizē Latvijas Augstskolu sporta savienība (LASS) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF).

Vīriešu konkurencē startēs septiņas dalībnieces, kas visu triju dienu laikā pēc iepriekš apstiprināta kalendāra viena apļa ietvaros noskaidros labāko, pa reizei tiekoties katra ar katru. Latviju šajās sacensībās pārstāvēs Rīgas Tehniskā universitāte (RTU), Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA), Latvijas Universitāte (LU) un Rīgas Ekonomikas augstskola (REA), no Lietuvas startēs Klaipēdas Universitāte un Kauņas Tehnoloģiju universitāte, savukārt vēl viena komanda būs pārstāvēta no Slovākijas – Žilinas Universitāte (UNIZA).

Tikmēr daiļā dzimuma turnīrā spēkus samēros četras vienības, to vidū LSPA, RTU un Valsts policijas koledža no Latvijas, kā arī Lietuvas Sporta universitāte. Sieviešu sacensībās uzvarētāja tiks noskaidrota pēc viena apļa spēkošanās 21. maijā.

Abos turnīros komandas drīkstēs spēlēm pieteikt maksimums 14 spēlētājus. Laureātu sveikšana “Rimi OC” mākslīgā seguma futbola laukumā iekštelpās notiks 21. maijā plkst.14 sieviešu komandām, kā arī dienu vēlāk šajā pat laikā kungu vienībām.

SELL Studentu spēles ir ar 90 gadu vēsturi, un tās pārmaiņus organizē kāda no Baltijas valstīm un Somija. Šogad spēles uzņems vairāk nekā 1200 dalībniekus, kuri sacentīsies 14 sporta veidos.

Vairāk informācijas par minifutbola turnīru meklējiet RFF mājas lapā: www.riga.lff.lv

word Reglaments (LVA)

word Regulations (ENG)

pdf Spēļu kalendārs (vīriešiem) / Match schedule (men)

pdf Spēļu kalendārs (sievietēm) / Match schedule (women)

Vairāk informācijas par SELL spēlēm meklējiet Sacensību mājas lapā: www.sellgames2022.com

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo