LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Piektdien, 22.aprīlī, Baltijā plašākajā iekštelpu izlaides centrā “Apollo Skypark” telpās, kas atrodas tirdzniecības centrā “Domina Shopping”, risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) kongress, kurā tika pārvēlēts esošais biedrības prezidents Eduards Borisevičs. Kopā ar viņu tuvākos divus gadus RFF valdē strādās Imants Bleidelis, Kaspars Lakševics, Aldis Ščogols un Uģis Bisenieks.

RFF biedru kongress “Covid-19” ierobežojumu ietekmē, kas bija spēkā vēl marta mēnesī, tika pārcelts uz aprīli, savācot kopskaitā 23 balsstiesīgus delegātus (no kopumā 35 RFF biedriem).

Kopsapulces ievadā LFF prezidents Vadims Ļašenko uzrunāja klātesošos, pastāstot par Latvijas Futbola federācijas (LFF) sasniegto progresu divos gados Rīgas reģionā, kā arī par tuvākajiem plāniem, īpašu uzmanību veltot infrastruktūras jautājumam.

RFF prezidents Eduards Borisevičs atskatījās uz padarīto Rīgas futbola attīstības labā, akcentējot biedrības stiprākās puses un konkrētas iespējas, ar kurām var rēķināties biedri. Turpinājumā 23 klātesošie RFF biedri vienbalsīgi atbalstīja uz nākamajiem diviem gadiem prezidenta amatam apstiprināt Eduardu Boriseviču un viņa piedāvātos valdes locekļus: Imantu Bleideli, Kasparu Lakševicu, Aldi Ščogolu un Uģi Bisenieku (pēdējais tika ievēlēts savā pirmajā termiņā).

Kopsapulces laikā tradicionāli tika prezentēts, kā arī apstiprināts iepriekšējā gada pārskats. Arī turpmāk RFF revīzijas komisiju vadīs Maiga Dalbiņa, bet Ņina Travkina un Ilvars Georgijevskis  būs komisijas locekļi.

Turpinot tradīciju, ar RFF ordeni “Par nozīmīgu ieguldījumu Rīgas futbola attīstībā” tika apbalvoti Mihails Nazarovs, Sakits Mamedovs, Anatolijs Kožujevs, Vladimirs Žuks, Jevgēnijs Voitkovs un Raimonds Valts. Par godu Raimondam Valtam visiem Rīgas un ne citu Latvijas pilsētu futbola speciālistiem, kurus pēdējos gados zaudējis Latvijas futbols, pieminot “Covid-19” upurus Latvijā un pasaulē, kā arī upurus pēc Krievijas uzbrukuma Ukrainai, kas vēl joprojām nav beidzies, RFF kopsapulces laikā telpās tika ieturēts klusuma brīdis.

Noslēdzoties RFF kongresam, delegāti, viesi un RFF kolektīvs neformālā gaisotnē varēja izbaudīt “Apollo Skypark” atmosfēru un pašiem pārliecināties par izlaides centra atpūtas iespējām.

pdf RFF gadagrāmata

camera icon Bildes

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo