LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Leģendārajā Daugavas stadionā sestdien, 24. augustā notika ikgadējā “HAVI Logistics” kausa izcīņa starp kompānijas Eiropas pārstāvniecību darbinieku futbola komandām. Desmit komandu konkurencē (no 14 valstīm) šogad stiprākie izrādījās mājinieki – Latvijas “Havi Logistics” kolektīva vienība.

“HAVI Logistics” kausa izcīņa pirmo reizi tika organizēta pirms desmit gadiem un tieši Latvijā. No 2009. gada Latvija organizēja sacensības vēl vienu reizi, tādējādi šogad vietējai organizācijas pārstāvniecībai ar Kirilu Golovanovu un Romanu Ozoliņu priekšgalā rīkojot sacensības trešo reizi. Šī bija pirmā reize, kad pasākuma organizācijā tika iesaistīts arī Rīgas Futbola federācijas (RFF) kolektīvs.

Finālā Latvijas futbolisti pārliecinoši ar 5:2 uzvarēja apvienoto komandu ar darbiniekiem no Bulgārijas un Serbijas pārstāvniecībām. Trešie palika itāļi, kuri vienīgie spēja atņemt punktus Latvijai,bet tālāk izkārtojās Lietuva, Krievija, Rumānija, Ukraina, Polija, Igaunija un Ziemeļu valstu apvienotā komanda.

Tūdaļ pēc pēdējā mača turpat Daugavas stadionā notika apbalvošanas ceremonija, kurā sveiktas tika ne vien visas komandas, bet arī individuālo balvu ieguvēji dažādās nominācijās:

  • labākais vārtsargs: Sergejs Morozovs (Krievija),
  • rezultatīvākais spēlētājs: Marius Pasku (6 vārti, Itālija),
  • turnīra vērtīgākais spēlētājs: Maris Olis (vienīga turnīrā spēlējoša meitene, kura t.sk. ļoti skaistā stilā guva vārtus, Igaunija).

„Ļoti patīkami, ka RFF komandai regulāri tiek uzticēti starptautiskie korporatīvie futbola pasākumi. Esam īstenojuši jauvismaz 10 dažādus tāda veida projektus, piepalīdzot organizācijām ar dažiem jautājumiem vai pilnībā visiem. Ar katru tādu aktivitāti mēs augam, kas ļauj mums arvien kvalitatīvāk un ar plašākām iespējām attiekties pret katra nākamā futbola pasākumu - vai tas ir Rīgas un Latvijas komandām, vai starptautiskajā mērogā”, atzīmē RFF prezidents Eduards Borisevičs.

Vairāk informācijas par citiem RFF starptautiskiem korporatīviem futbola pasākumiem meklējiet RFF mājas lapā.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo