LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

No 15. februāra līdz pat 1. martam risināsies pieteikšanās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajam un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldes un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītajām tradicionālajām Rīgas jaunatnes futbola 2019. gada meistarsacīkstēm. Tāpat iespējams pieteikties “Ādas Bumbas” sacensībām, kas RFF pārziņā notiek sadarbībā ar LFF un Mārupes Sporta centru. Rīgas jaunatnes čempionātu organizatoriskā sapulce plānota 26. martā, plkst.12 “Elektrum” Olimpiskā centra konferenču zālē 2.stāvā.

Rīgas pilsētas jaunatnes čempionāts risināsies trijās vecuma grupās līdz jūnija beigām, kur U-10, U-11 un U-12 A apakšgrupu dalībnieces cīnīsies par medaļām un kausiem, bet tieši U-12 vecuma grupas vienības – arī par kvalifikāciju uz Latvijas finālsacensībām vasaras beigās. Sacensības notiks Latvijas galvaspilsētas laukumos pēc klubu izstrādāta un RFF apstiprināta kalendāra laika periodā līdz 30. jūnijam. Spēles ilgums U-12 vecuma A grupā paredzēts 2x25 minūšu apjomā, bet U-12 B grupas, kā arī U-11 un U-10 sacensībās mači ilgs 2x20 minūtes.

Atšķirībā no iepriekšējo gadu turnīriem šoreiz nenotiks sacensības U-9 vecuma grupā. Gaidāmajā sezonā arvien vēl plānoti B grupu turnīri U-11 un U-10 komandām, bet organizatori aicina klubu pārstāvjus pakāpeniski pārorientēt B komandu dalību vasaras periodā uz dažādiem festivāliem un turnīriem, kā piemēram, “Rīga BUMBO” u.c.

Visās trijās vecuma grupās komandas tiks sadalītas A un B grupās pēc iepriekšējas vienošanās, aizvadot viena apļa turnīru. LFF rīkotajam Latvijas čempionāta finālam kvalificēsies tikai U-12 vecuma grupas A apakšgrupas pirmās trīs vietas. Klubiem, kuriem vienā vecuma grupā ir komandas A un B grupās, ir tiesības pieteikt katrai B grupas spēlei no A grupas divus spēlētājus.

Tikmēr no maija līdz septembrim klubu jaunatnes U-13 un U-15 vienības varēs pārbaudīt spēkus sacensībās “Ādas Bumba”, kas pēc sabraukumu principa brīvdienās risināsies Jaunmārupes un Mārupes stadionos. Spēles laiks plānots 2x20 minūšu apjomā, labākajām komandām katrā vecuma grupā kvalificējoties LFF rīkotajam finālturnīram. “Ādas Bumbas” sacensībām nedrīkstēs pieteikt šī gada Latvijas jaunatnes čempionāta Elites grupas spēlētājus.

Abu turnīru galvenie uzdevumi ir popularizēt futbolu Rīgas pilsētas jaunatnes vidū un sekmēt jauno futbolistu meistarības izaugsmi.

word 2019.gada jaunatnes meistarsacīkšu (U-10, U-11, U12) nolikuma projekts

word 2019.gada Ādas Bumbas (U-13 & U-15) nolikuma projekts

excel 2019.gada jaunatnes čempionātu pieteikuma forma

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo