LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Iepriekšējā nedēļā, 1. novembrī, Latvijas Futbola federācijas (LFF) telpās risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) valdes sēde, kurā tika skatīti dažādi ar valsts galvaspilsētas futbola attīstību saistīti jautājumi.

Valdes sēdes ietvaros RFF prezidents Eduards Borisevičs informēja klātesošos par šīs vasaras gaitā īstenotajām federācijas aktivitātēm, kā arī ieskicēja organizācijas darba kārtībā esošos plānus ziemas periodam. Savukārt RFF izpilddirektors Ādolfs Supe un izpilddirektora vietniece Jevgeņija Obodņikova sniedza informāciju par galvenajām plānotajām izmaiņām LFF iecerētajā nākotnes vīzijā saistībā ar futbola attīstību reģionos. Šai sakarā jau tuvākajā laikā plānota E.Boriseviča tikšanās ar LFF vadību.

Tāpat sēdes laikā RFF valdes loceklis Haralds Gudermanis prezentēja Rīgas pašvaldības Bērnu un jaunatnes futbola attīstības programmas konsultatīvās padomes nākamā gada redzējumu attiecībā uz futbolu Rīgā un federācijas darbu.

Tikšanās gaitā klātesošie arī apsprieda RFF sadarbības iespējas ar dažādiem bērnu un jauniešu turnīru pasākumu organizatoriem, tostarp “RFS atbalsta biedrību” un “Baltic Events”, diskutējot par iespējamajiem uzlabojumiem federācijas bērnu un jaunatnes aktivitātēs. Tāpat valdes locekļi apsprieda dažādus ar Latvijas galvaspilsētas bērnu un jaunatnes, kā arī telpu futbolu saistītus jautājumus.

 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo