LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Ar lieliskām sekmēm no Eiropas čempionvienību kausa pludmales futbolā, kas šogad risinājās Portugāles pilsētā Nazare, atgriezušies Latvijas čempioni “Kreiss”: 58 komandu konkurencē izcīnīta atzīstamā 14.vieta. Tikmēr citi mūsu valsts pārstāvji “Academy Beach Soccer” ieņēma 48.vietu.

Vēl tikai svētdien, 26.maijā, “Kreiss” Latvijas superkausa mačā ar 5:2 pieveica “TUC/Ropaži” vienību, bet jau pirmdien, 28.maijā, uzsāka startu Eiropas čempionvienību kausā. “Kreiss” apakšgrupu cīņās ar 2:1 pieveica portugāļu “Sotao”, kā arī ar ar 2:3 piekāpās Polijas vienībai "Lodz", ar ko izrādījās pietiekami, lai kvalificētos astotdaļfinālam.

Tajā pretī nāca titulētā Krievijas komanda Maskavas “Lokomotiv”. Daudziem par pārsteigumu Maksim Seņs otrās minūtes izskaņā vadībā izvirzīja mūsu komandu, taču spēles turpinājumā pretinieki apliecināja savu pārākumu, izcīnot panākumu ar rezultātu 1:5.

Tas nozīmēja, ka “Kreiss” jāturpina cīņa par devīto līdz 16.vietu. “Mazajā” ceturtdaļfinālā smagā cīņā ar 3:4 tika atzīts Varnas “Spartak” (Bulgārija) pārākums, bet pēc tam pusfinālā par 13.-16.vietu ar 6:3 pieveikta Igaunijas komanda "Olybet" no Nemmes pilsētas (intersanti, ka divus vārtus “Kreiss” labā guva igauņu leģionārs Aleksejs Galkins). Visbeidzot, noslēdzošajā dienā ļoti rezultatīvā cīņā, vāji aizvadot noslēdzošo trešdaļu (0:4) tika atzīts Ukrainas čempiones FC “Vybir” pārākums ar 5:10, tādējādi noslēgumā ieņemot 14.vietu.

Interesanti, ka pieminētās “Lodz” un “Lokomotiv” svētdien tikās mačā par trešo vietu, uzvaru ar rezultātu 4:3 izcīnot Polijas vienībai.

“Kreiss” komandā spēlēja un vārtus guva: vārtsargi Dmitrijs Vasiļjevs (2) un Aivis Poklikajevs, laukuma spēlētāji Edgars Rubenis (1), Dmitrijs Jakovļevs (6), Aleksejs Lavrenovs, Maksims Seņs (2), Grigorijs Stepaņuks (1), Sergejs Travkins, Aleksejs Galkins (4), Dmitrijs Kuzmins, Aleksandrs Novožilovs, Pavels Skalenko; treneris – Jevgeņijs Poloņikovs.

Tikmēr citai Latvijas vienībai “Academy Beach Soccer” cīņas sākās jau ar priekšsacīkstēm (kvalifikācijai pamatturnīram), kas notika no 25. līdz 27.maijam. Turnīra pirmajā dienā ar 4:2 tika pārspēta portugāļu “Varzim Sport”, bet turpinājumā, diemžēl, piedzīvoti divi zaudējumi – 2:5 pret “Salgeiruš 08” (Portugāle) un 0:10 pret Sanktpēterburgas “Kristall” (krievija), pamatturnīram tādējādi nekvalificējoties. Kopējā reitingā mūsu komanda tika klasificēta 48.pozīcijā. Savukārt pamatturnīram kvalificējās “Kristall”.

“Academy Beach Soccer” vienībā spēlēja un vārtus guva: vārtsargi Denis Romanovs un Nikolajs Solovjovs, laukuma spēlētāji Vadims Brižaņs, Viktors Josifovs (1), Igors Minčuks, Renārs Pastars (2), Aleksandrs Peršukevičs, Agnis Pūpols, Gatis Rožkalns, Mihails Škuratovičs (1), Timofejs Tazovs, Aleksandrs Hohļuks; treneris – Aleksandrs Peršukevičs.

Tikmēr par kausa ieguvējiem kļuva portugāļu SC “Braga”, kas finālā intriģējošā pēcspēļu sitienu sērijā ar 5:4 pārspēja Sanktpēterburgas “Kristall” (3:3 pēc pagarinājuma).

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo