LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Sestdien, 29.aprīlī, Rīgas Futbola federācijas (RFF) prezidents Eduards Borisevičs apmeklēja jaundibinātā bērnu futbola kluba „Strong FC” treniņu mākslīgā seguma laukumā pie Rīgas 31.vidusskolas.

Daudziem jau ir zināma apsardzes firma „Strong”, tās amatieru komanda, kā arī šī kompānijas regulāri rīkotie starptautiskie turnīri saviem partneriem pēc Rīgas ziemas un vasaras futbola sezonām. Aprīlī Sporta klubs „Strong” Sergeja Ščegoļeva vadībā ir spēris jaunu soli futbola attīstībā, atvērot bērnu futbola klubu „Strong FC” ar galveno treneri Alekseju Koļesņikovu un viņa asistentu Vadimu Sarapulovu.

„Strong FC” nodrošina treniņu procesu ne tikai bērniem, kurus ved vecāki no tuvākajiem Rīgas rajoniem, bet arī Rīgas pašvaldības bērnu nama „Ziemeļi” audzēkņiem. Tieši tādēļ RFF operatīvi reaģēja uz jaundibinātā kluba aicinājumu apmeklēt viņu atvērto treniņu.

RFF prezidents E.Borisevičs vizītes laikā apdāvināja bērnu futbola kluba „Strong FC” audzēkņus ar treniņu bumbām un piemiņas balvām.

Atgādinām, ka viens no RFF 2018.gada Kongresā deklarētajiem mērķim ir „caur futbolu rūpēties par sabiedrību, īpaši par neaizsargātajām iedzīvotāju grupām”.

camera icon Foto

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo