LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020
Jau šo sestdien no plkst.10.30 līdz plkst.13.30 „Elektrum” Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b, uz mākslīgā seguma laukuma risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētie un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītie bezmaksas Rīgas Futbola svētki bērniem, kas vienkopus pulcēs 24 komandas ar 2009.-2010. gadā dzimušajiem spēles entuziastiem pieaugušo – vecāku, treneru vai sporta skolotāju – pavadībā.

Svētku laikā viens no centrālajiem pasākumiem būs futbola turnīrs formātā 4 pret 4 (pieļaujams 1 rezervists), kas ar 24 dalībniecēm notiks uzreiz sešos (!) laukumos vienlaikus. Tāpat paralēli šim turnīram komandām būs pieejama īpaša izklaides (“FUN”) zona, kur bērni varēs atpūsties un arī sacensties vēl astoņās disciplīnās: stafetēs, žonglēšanā, sitienos uz precizitāti, jautrajā futbolā 4 pret 4, tematisko uzdevumu risināšanā u.c. aktivitātēs.

Topošie futbola meistari varēs pavadīt dienu jautrā, enerģiskā un aktīvā atpūtā, vienlaikus piedaloties dažādos konkursos un atrakcijās, saņemot patīkamus pārsteigumus un vērtīgas balvas no organizatoriem un vairākiem pasākuma partneriem kā sporta veikals “Komanda”, vadošais zīmols “Adidas”, RFS Virslīgas klubs, fotoskola “Portret.lv”, “Fantasy Park”, “LGK atrakcijas”, “Perwoll”, “Splat”, “Dr.Klauns” u.c.

Svētku garumā jaunajiem futbolistiem būs arī teicama iespēja saņemt autogrāfus un iemūžināt sevi kopbildē ar Latvijas nacionālās izlases futbolistiem.

Tradicionālie Rīgas Futbola svētki risināsies Latvijas Futbola dienas un Eiropas Sporta nedēļas ietvaros, un to mērķis ir iepazīstināt bērnus ar futbola daudzpusību un piesaistīt viņus vēl vairāk šim sporta veidam. Kā minēts, pasākums ir bezmaksas.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo