LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Svētdien, 24. septembrī, “Futbola Dienas 2017” ietvaros RTU mākslīgā seguma laukumā Rīgā, Daugavgrīvas ielā 56a, sesto reizi risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītais veterānu minifutbola (8x8) kausa izcīņas turnīrs.

Sacensībās piedalīsies deviņas komandas, no kurām astoņas startēja arī pērnajā gadā. To vidū ir “SFS/Sportima”, “Petrow”, “Viesulis”, FK “IMPAKT”, “NICO”, “JUVS”, “FREE” un “Aizkraukle”, savukārt 2015. gada čempionāta uzvarētāja FK “Rīnūži Rīga” turnīrā atgriezīsies pēc viena gada pārtraukuma. Salīdzinājumā ar iepriekšējo rudens čempionātu dalībnieku sarakstā šoreiz iztrūks “Latvijas finieris” vienības, kas pērn ierindojās ceturtajā vietā deviņu komandu konkurencē.

Turnīra norises dienā plkst.11.30 risināsies izloze divām apakšgrupām, pēc kuras tiks sastādīts spēļu kalendārs, bet plkst.12.00 komandas aizvadīs pirmās cīņas. Katras grupas divas labākās vienības cīņu par čempiona titulu turpinās pusfinālos, pēc izslēgšanas spēļu principa noskaidrojot laureāti. Sacensību laureātu sveikšana notiks uzreiz pēc finālspēlēm ap plkst.16.45.

Līdzīgi kā iepriekšējos turnīros arī šoreiz komandas drīkstēs izmantot sastāvā trīs spēlētājus vecumā no 35 līdz 39 gadiem, bet pārējiem jābūt sasniegušiem 40 gadu robežu. Spēles laiks noteikts divu puslaiku apjomā pa desmit minūtēm katrā. Turnīra trīs labākās komandas saņems kausus un vērtīgas piemiņas balvas no organizatoriem.

Kā zināms, RFF rīko vienas dienas veterānu kausa izcīņu minifutbolā vienreiz gadā rudenī kopš 2013. gada. Pērn par sacensību uzvarētāju kļuva “Sportima”, kas fināla mačā ar minimālu 1:0 pārsvaru uzveica “NICO”.

Piektās kausa izcīņas minifutbolā veterānu komandām rezultāti, bildes un video

Vairāk informācijas par veterānu sacensībām ir RFF mājaslapā www.riga.lff.lv

Sacensību reglaments

Sacensību kalendārs

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo