LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

No piektdienas līdz svētdienai RTU stadionā Daugavgrīvas ielā 56a Starptautisko studentu sporta spēļu (SELL) ietvaros risināsies minifutbola turnīrs (7x7), kurā bez vietējām komandām startēs arī Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Slovākijas un Krievijas augstskolu vienības. Kungu konkurencē par zelta godalgām spēkosies desmit dalībnieces, savukārt daiļais dzimums turnīrā būs pārstāvēts ar četrām komandām. Sacensības organizē Latvijas Augstskolu sporta savienība (LASS) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF) un Rīgas Tehnisko universitāti (RTU).


18052017 002

Vīru turnīrā Latviju pārstāvēs Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) un Transporta un sakaru institūts (TSI), kas priekšsacīkšu etapā A apakšgrupā mērosies spēkiem ar Alto Universitāti (Somija), Imanuela Kanta Baltijas Federālo institūtu (Krievija) un Lietuvas Pedagoģisko universitāti. Tikmēr B grupā mūsu valsts godu lūkos aizstāvēt Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA) un Valsts robežsardzes koledža (VRK), kuru sāncenses pirmajā sacensību stadijā būs Igaunijas Drošības zinātņu akadēmija, Žilinas Universitāte (Slovākija), kā arī Klaipēdas Universitāte no Lietuvas.

Piektdien un sestdien komandas aizvadīs grupu turnīra etapa spēles, pēc kurām tiks noskaidrotas katras apakšgrupas divas labākās vienības, kuras svētdien ar pusfinālu un spēļu par vietām palīdzību noskaidros trīs medaļnieces.

Tikmēr dāmu konkurencē četras dalībnieces sestdien un svētdien aizvadīs turnīru pēc viena riņķa izspēles. Latviju šeit pārstāvēs Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU), LSPA un apvienotā Latvijas augstskolu vienība, kamēr vienīgā vieskomanda būs no Lietuvas – Šauļu Universitāte.

Visu spēļu garums būs 2x25 minūtes, bet laureātu sveikšana turpat RTU mākslīgā seguma laukumā notiks svētdien plkst.14.00.

SELL Studentu spēles ir ar 90 gadu vēsturi, un tās pārmaiņus organizē kāda no Baltijas valstīm un Somija. Šogad spēles uzņems 12 valstu pārstāvētus 1500 dalībniekus, kas sacentīsies 15 dažādos sporta veidos.

Spēļu kalendārs

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo