LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Jūnijs

Jūnija izskaņā Rīgas reģiona futbola stadionos un laukumos startēs Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais Rīgas futbola čempionāts, kas notiks ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) līdzfinansējumu. Laika periodā līdz 17. oktobrim desmit turnīra dalībnieces noskaidros spēcīgāko pēc divu riņķu spēkošanās.

Lasīt turnīra lapā
Uzreiz pēc garajām svētku brīvdienām – pirmdien, 28. jūnijā – starts tiks dots Rīgas jaunatnes čempionātu jaunajai sezonai. Līdzīgi kā iepriekš arī šovasar notiks Rīgas Futbola federācijas (RFF) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) organizētās Rīgas jaunatnes 2021. gada meistarsacīkstes, kā arī RFF rīkotās un LFF, kā arī Mārupes Sporta centra atbalstītās “Ādas Bumbas” sacensības. Turnīrus plānots izspēlēt līdz šā gada septembra izskaņai.

Lasīt turnīra lapā
Svētdien, 20.jūnijā, tika aizvadīts šīs sesonas pirmais pludmales futbola turnīrs Latvijā – Jūrmalas kausa pirmais posms. Itin nopietnā 14 komandu konkurencē uzvaras laurus plūca “Grifs AG”, pārējās vietas uz godalgoto pjedestāla ieņemot FC “Petrow” un PPFK “Joga Bonita” vienībām.

Lasīt turnīra lapā
Pirmdien, 21. jūlijā, RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā startēs tradicionālais Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes atbalstītais “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts, kurā līdzīgi kā pērn startēs 14 dalībnieces.

Lasīt turnīra lapā

Jau šo svētdien, 20.jūnijā, tiks dots starts tradicionālajai Jūrmalas kausa izcīņai pludmales futbolā, tādējādi ievadot šī sporta veida sezonu Latvijā. Dalībnieku reģistrācija līdz pulksten 10:45, bet pirmās spēles sāksies pulksten 11:00.

Lasīt turnīra lapā

Ceturtdien Ministru kabinets (MK) lēmis par virkni izmaiņām, kas atvieglo sporta sacensību un amatieru treniņu norisi, sākot ar 15. jūniju.

Lasīt LFF lapā

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo