LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Jūlijs

Sestdien, 31.jūlijā, Majoru pludmalē notiks Jūrmalas kausa trešais posms, kurā tiks noskaidrotas tās astoņas komandas, kas 14.augustā cīnīsies finālā.

Lasīt turnīra lapā
Nedēļas nogalē, 24. un 25.jūlijā, Pērnavā notika Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līgas otrais sabraukuma posms. Uzvarot trīs no četrām spēlēm, cīņā par medaļām iesaistījusies BSC “LAT” vienība, kamēr pārējām divām Latvijas komandām posms izvērtās pagalam neveiksmīgs – zaudējumi visās četrās cīņās.

Lasīt turnīra lapā
Jūlija mēnesī RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā aizvadītas divas kārtas Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes atbalstītajā “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionātā. Neilgi pirms pirmā etapa noslēguma A grupas līderes statusā atrodas “New Project”, kamēr B grupā vadības groži pieder FK “02” futbolistiem.

Lasīt turnīra lapā
Nedēļas nogalē, 24. un 25.jūlijā, Pērnavā notiks Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līgas otrais sabraukuma posms. Cīņā par medaļām iesaistīsies arī astotā, Norvēģijas un Dānijas apvienotā komanda, kam blakus apstākļu dēļ neizdevās ierasties uz pirmo posmu jūlija sākumā.

Lasīt turnīra lapā
Jūnija izskaņā Rīgas reģiona futbola stadionos un laukumos startēja Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais Rīgas futbola čempionāts, kas notiek ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) līdzfinansējumu. Pēc aptuveni trīs nedēļu garumā ilgušajām cīņām kopvērtējuma vadībā atrodas FK “Jūrnieks” un SK “Kengaroos” vienības.

Lasīt turnīra lapā
Aizvadīts Jūrmalas kausa otrais posms pludmales futbolā. Par tā uzvarētājiem 12 komandu konkurencē kļuva “BEITAR” vienība, tādējādi arī pārņemot vadību kopvērtējumā.

Lasīt turnīra lapā
Šo sestdien, 17. jūlijā, Majoros risināsies tradicionālās Jūrmalas kausa izcīņas otrais posms pludmales futbolā. Līdzīgi kā iepriekšējā posmā dalībnieku reģistrācija plānota plkst.10.45, bet pirmo maču norise – plkst.11.00.

Lasīt turnīra lapā
Aizvadītajā nedēļas nogalē – 11. jūlijā – starts tiks dots Rīgas jaunatnes čempionātu ietvaros notiekošajam Rīgas Futbola federācijas (RFF) rīkotajam un Latvijas Futbola federācijas (LFF), kā arī Mārupes Sporta centra atbalstītajam “Ādas Bumbas” turnīram. Pirmajā sabraukumā Jaunmārupes pamatskolas stadionā spēkus samēroja U-13 (2008.-2009.dz.g.) un U-15 (2006.-2007.dz.g.) vienības.

Lasīt turnīra lapā
Jūnija noslēgumā RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā starts tika dots Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajam, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes atbalstītajam “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionātam. Pēc četrām aizvadītajām kārtām vispārliecinošāk sevi apliecinājusi B apakšgrupas līdere FK “02 , izcīnot trīs uzvaras un vienu reizi cīnoties neizšķirti.

Lasīt turnīra lapā
Šo sestdien un svētdien Pērnavas pludmalē starts tiks dots Latvijas un Igaunijas apvienotajai pludmales futbola līgai, kurā līdzīgi kā pērn startēs astoņas dalībnieces. Trīs no tām pārstāvēs Latviju, četras Igauniju, bet viena – Norvēģiju.

Lasīt turnīra lapā

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo