LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā piektdienā, 10. decembrī, “Playoff Arena” hallē notika Rīgas Futbola federācijas (RFF) ar “Playoff Arena” atbalstu un Latvijas Futbola federācijas (LFF) līdzfinansējumu organizētais Rīgas Ziemassvētku kauss 4x4 formātā. 12 dalībnieču konkurencē uzvarēja “LMFA”, otrajā vietā ierindojās “Joga Bonita”, bet bronzas godalgas nopelnīja “Baltic XL”.

Kā ziņots, visas spēles notika saskaņā ar speciālajiem “mini-pitch” 4x4 formāta noteikumiem, spēlei ilgstot piecu līdz sešu minūšu garumā) t.s. “netīrā” laika (ar 10 metru soda sitienu tika sodīts katras komandas trešais un nākamais pārkāpums).

12 dalībnieces bija sadalītas divās apakšgrupās pa sešām vienībām katrā, un pirmajā etapā aizvadīja piecus mačus. Pēc tam trīs labākās komandas, ņemot līdzi savstarpējos rezultātus pret savas grupas vienībām, turpināja cīņu par medaļām, spēkojoties ar otras grupas labāko trio, savukārt atlikušās vienības pēc līdzīgas sistēmas sadalīja 7.-12. pozīciju, uzvarētājai iegūstot Cerību kausu.

A apakšgrupā, kur atbilstoši izlozes rezultātiem spēkojās “Baltic XL”, “Beerhouse No1”, “DecoRiga”, “DSV 40+”, “Joga Bonita” un “MP”, visvairāk punktus – 12 – sakrāja “Baltic XL” un “MP”, savukārt pa 11 punktiem izcīnīja “Joga Bonita” un “DecoRiga”. Ņemot vērā to, ka savstarpējā duelī pirmā guva virsroku (2:1), ceļazīmi uz C grupu un cīņas turpināšanu par medaļām nodrošināja “Joga Bonita”.

Tikmēr B grupā, kur plecu pie pleca cīnījās “Baltic XL-2”, “Bite OneIT”, “DSV 35+”, “HC Emo Party”, “LMFA” un “Rava Pluss”, pirmās trīs vietas izcīnīja attiecīgi “Baltic XL-2” (12), kā arī “LMFA” un “Rava Pluss” (abām pa 11).

Izšķirošajā cīņā par medaļām C apakšgrupā vispārliecinošāk sevi apliecināja “LMFA”, savācot 13 punktus un nodrošinot zelta godalgas, kamēr ar 12 punktiem godpilno otro pozīciju nodrošināja “Joga Bonita”. Pa desmit punktiem savāca uzreiz trīs vienība, proti, abas “Baltic XL” vienības un “MP”, bet vairāk iegūto punktu dēļ savstarpējos dueļos bronzas medaļas ieguva “Baltic XL”, vietu zemāk atstājot savu fārmklubu, bet piekto vietu iegūstot “MP” vīriem. Ar pieciem punktiem C grupas tabulā finišēja “Rava Pluss”.

Savukārt D grupā “Cerību kausu” izcīnīja “Deco Riga” (12), atstājot aiz sevis attiecīgi “HC Emo Party” (12), 11 punktus savākušās “DSV +40” un “DSV +35”, kā arī “Beerhouse No1” un “Bite OneIT” (abām pa 7).

Sacensību trīs labākās komandas un “Cerību kausa” ieguvēja saņēma apbalvojumus no organizatoriem un “Beerhouse No1”, tāpat patīkami pārsteigumi uzreiz pēc sacensībām gaidīja pilnīgi visus turnīra dalībniekus. Par turnīra vērtīgākajiem spēlētājiem tika atzīti Ģirts Burmistrs (“LMFA”), Arturs Blankenfelds (“Joga Bonita”) un Germans Māliņš (“Baltic XL”). Starp sacensību dalībniekiem bija arī Latvijas izlases kandidāts Valērijs Šabala, tāpat pasākumu klātienē apmeklēja LFF prezidents Vadims Ļašenko.

Turnīra norisi atbalstīja partneri “SYNOTtip”, “Beerhouse No1” un sporta veikals “Komanda”.

Nākamās RFF sacensības tiek plānotas 2022.gada 9.janvārī, kad uzreiz uz vairākiem laukumiem Salaspils sporta namā norisināsies Jaungada kauss telpu futbolā amatieriem.

Kā ziņots, turnīra uzdevumi bija aktīva dzīvesveida un futbola popularizēšana amatieru vidū, palīdzēšana sagatavoties ziemas turnīriem, kā arī stiprāko 4x4 formāta komandu noteikšana.

excel Rezultāti

camera icon Komandu bildes

camera icon Turnīra bildes

camera icon Turnīra video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo