LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Augusts

Tieši pēc nedēļas – 8. septembrī, RTU stadionā Rīgā, Daugavgrīvas ielā 56A, vienkopus pulcēsies 34 spēcīgākie Latvijas galvaspilsētas U-13 izlases (2008.dz.g.) futbolisti, lai galvenā trenera Kirila Buravceva virsvadībā aizvadītu reģionālās izlases treniņu dienu. 16 no jaunajiem censoņiem iegūs tiesības pārstāvēt Rīgas izlasi Latvijas Futbola federācijas (LFF) Reģionālo izlašu turnīrā, kas laika periodā no 24. līdz 25. septembrim risināsies LFF mācību un treniņu centrā Staicelē.

Lasīt tālāk ...

Šo svētdien, 29. augustā, risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Latvijas Augstskolu Sporta Savienības (LASS), kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) finansētais Latvijas Universiādes minifutbola (8 pret 8) disciplīnas turnīrs vīriešiem, kurā piedalīsies piecas komandas.

Lasīt tālāk ...
Divas kārtas pirms RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā notiekošā Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes atbalstītā “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta noslēguma priekšlaikus zelta godalgas nodrošinājusi “New Project” vienība”.

Lasīt turnīra lapā
Noslēgusies Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līga. Pat neskatoties uz zaudējumu pēdējā mačā čempionu titulu itin pārliecinoši nodrošināja SK “Augur Enemat” vienība, kas tuvākos sekotājus – “Nõmme BSC Olybet” – apsteidza par deviņiem punktiem. Trešo vietu izcīnīja BSC “Thunder Arvititark”.

Lasīt turnīra lapā

Jau nākamnedēļ, 2. septembrī, RTU stadionā Rīgā, Daugavgrīvas ielā 56A, vienkopus pulcēsies 34 spēcīgākie Latvijas galvaspilsētas U-14 izlases (2007.dz.g.) futbolisti, lai galvenā trenera Kirila Buravceva virsvadībā aizvadītu reģionālās izlases treniņu dienu. Gandrīz puse jeb 16 no jaunajiem censoņiem iegūs tiesības pārstāvēt Rīgas izlasi Latvijas Futbola federācijas (LFF) Reģionālo izlašu turnīrā, kas laika periodā no 17. līdz 18. septembrim risināsies LFF mācību un treniņu centrā Staicelē.

Lasīt tālāk ...
Līdz nākamajai trešdienai, 25. augustam, būs iespējams pieteikties Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajam un Latvijas Augstskolu Sporta Savienības (LASS), kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) finansētajam Latvijas Universiādes minifutbola (8 pret 8) disciplīnas turnīram vīriešiem, kas risināsies 29. augustā.
Lasīt tālāk ...
Sestdien, 14.augustā, Majoru pludmalē notika Jūrmalas kausa finālposms ar astoņu komandu piedalīšanos. Par kausa ieguvējiem kļuva “BFS Atlas / Ropaži” vienība, kas izšķirošajā cīņā ar 2:1 pārspēja FK “BEITAR”. Savukārt dāmu finālā “Mix” pagarinājumā izrāva uzvaru 1:0 pār Lucavsalas komandu.

Lasīt turnīra lapā
Sestdien, 14.augustā, Majoru pludmalē notika Jūrmalas kausa finālposms ar astoņu komandu piedalīšanos. Par kausa ieguvējiem kļuva “BFS Atlas / Ropaži” vienība, kas izšķirošajā cīņā ar 2:1 pārspēja FK “BEITAR”.

Lasīt turnīra lapā
Rīgas reģiona futbola stadionos un laukumos notiekošais Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais Rīgas futbola čempionāts, kas notiek ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) līdzfinansējumu, nule kā sasniedzis pusceļu – aizvadītas deviņas no paredzētajām 18 kārtām. Kopvērtējuma tabulas pirmajā pozīcijā šobrīd atrodas 21 punktu savākusī SK “Kengaroos”.

Lasīt turnīra lapā
Pašā augusta sākumā RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā noslēdzās Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes atbalstītā “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta pirmais posms. Savukārt jau šo pirmdien starts tika dots izšķirošajam etapam, kur noskaidrosies gan medaļu ieguvēji, gan galīgais vietu sadalījums turnīrā.

Lasīt turnīra lapā

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo