LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Rīgas Futbola federācijas (RFF) valde, ņemot vērā ārkārtas situācijas pagarināšanu, plāno RFF biedru kopsapulci 2020. gada 18.jūnijā, bet vasaras sacensības - uzreiz pēc Līgo svētkiem.

"Ir dots ļoti pozitīvs signāls aktīvās futbola dzīves atsākšanai. No 12.maija bērnu un jauniešu klubi, kā arī amatieru klubi un organizētas grupas var atsākt treniņu procesu, protams, ievērojot Ministru kabineta pieņemtos uzstādījumus (https://lff.lv/zinas/12586/no-12-maija-vares-atsakties-organizetu-futbola-treninu-norise/). Un ir pamats cerēt, ka jau jūnijā būs iespēja aizvadīt kontakta treniņus un spēles," ar savām domām dalās RFF prezidents Eduards Borisevičs.

"Šobrīd kārtējo reizi ir pagarināta ārkārtas situācija, kurā mēs nevaram savākt mūsu 39 biedrus, tāpēc esam spiesti atkal pārcelt RFF biedru kopsapulci - šoreiz uz 18.jūniju. Savukārt jūnija beigās, ja situācija atļaus, bērnu un jauniešu klubi, kā arī amatieru klubi un organizētas grupas būs gatavi sacensībām atbilstoši valsts un pašvaldības prasībām. Tāpēc tieši no 29.jūnija mums pašreiz ir ieplānotas Rīgas jaunatnes meistarsacīkstes un Ādas Bumbas sacensības, Rīgas futbola un minifutbola čempionāti, pluss mīnuss tajos datumos tiek plānotas arī pludmales futbola sacensības.

RFF novēl Rīgas futbola sabiedrībai šajās dienās veselību un izturību un aicina izmantot dotās iespējas, aktīvi gatavojoties vasaras futbola sezonai."

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo