LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

2020. gada 18. jūnijā plkst.17:00 “H2O 6 kvartālā” Lielajā zālē, Durbes ielā 4, notiks Rīgas futbola federācijas (RFF) biedru kopsapulce. Šogad tajā tiks ievēlēts prezidents un jauna valde.

Uz RFF kongresu tiek aicināti 39 RFF biedri (uz 1. februāri pārreģistrētie bērnu un jaunatnes klubi http://riga.lff.lv/klubi/bērnu-un-jaunatnes-visi-rīgas,-iesk-meitenes.html un pieaugušo/amatieru klubi http://riga.lff.lv/klubi/pieaugušo-amatieru-tikai-rff-biedri.html ), kā arī citi Latvijas un Rīgas futbola organizāciju pārstāvji viesu statusā, kuriem jāapstiprina sava dalība līdz 16.jūnijam plkst.12:00.

RFF biedru pilnvaroto personu un viesu reģistrācija biedru kopsapulcei 18.jūnijā plānota no plkst. 16:00.

RFF biedru kopsapulces darba kārtībā tiks izskatīti sekojošie pamata jautājumi:
--apstiprinājums, ka biedru kopsapulce ir sasaukta un tās sastāvs izveidots saskaņā ar RFF statūtiem un spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, un biedru kopsapulces sākums;
--protokolētāja apstiprināšana;
--balsu skaitītāju iecelšana;
--darba kārtības un reglamenta apstiprināšana;
1) ziņojums par prezidenta un valdes darbu, atskats uz biedrības paveikto pēdējā gadā (pēdējos divos gados) - prezidents Eduards Borisevičs;
2) revīzijas komisijas ziņojums – revīzijas komisijas priekšsēdētāja Maiga Dalbiņa;
--2019. gada pārskata apstiprināšana;
3) biedru ierosināto jautājumu izskatīšana un debates*;
4) RFF prezidenta un valdes vēlēšanas: kandidātu īsa uzstāšanās ar savu vīziju tuvākajiem diviem gadiem, biedru jautājumi un balsošana;
-- revīzijas komisijas ievēlēšana;
5) par LFF Kongresu š.g. 3. jūlijā un LFF prezidenta vēlēšanām;
-- biedru kopsapulces slēgšana.

Jau tika informēts, ka vienīgais kandidāts uz RFF prezidenta amatu ir esošais prezidents Eduards Borisevičs, bet valdes locekļu kandidātu uzvārdi tiks nosaukti kopsapulces laikā.

RFF biedru kongresa norises laiks tika pārcelts vairākas reizes. Sākuma tas bija ieplānots 27.martā, tad pārcelts uz 30.aprīli, vēlāk - uz 28.maiju, līdz tas kļuva iespējams 18.jūnijā, protams, ievērojot Latvijā aktuālos drošības pasākumus.

* pieteikšanās par uzstāšanos saistībā ar kādu ļoti svarīgu jautājumu ir jāiesniedz RFF izpilddirektoram Ādolfam Supem līdz šī gada 16. jūnijam plkst.12:00 Grostonas ielā 6b, 310 kabinetā vai arī elektroniski This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo