LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Februāris

Šo svētdien, 1.martā, tiks aizvadīta Latvijas korporatīvā (uzņēmumu) telpu futbola čempionāta septītā, pēdējā, spēļu kārta. Pirms tās situācija nokaitēta teju līdz baltkvēlei – medaļu sadalījums izšķirsies mačos start tiešajiem konkurentiem! Zelta godalgas savā starpā sadalīs Euro Live Technologies un Baltic International Bank komandas, šīs spēles sākums pulksten 12:00, bet tūdaļ pēc tam laukumā dosies Bite One IT un Accenture vienības, lai noskaidrotu bronzas medaļu ieguvējus.

Lasīt turnīra lapā

Latvijas Futbola federācija (LFF) šogad jau ceturto reizi organizēs meiteņu futbolu popularizējošā un attīstošā projekta "Meiteņu futbols atgriežas skolās" spēles. Pirmoreiz vēsturē sacensības notiks ne tikai Rīgas un Latgales, bet arī Zemgales reģionā.

Lasīt turnīra lapā

2020. gada 27. martā plkst.17:00 OC “Elektrum” konferenču zālē 4.stāvā, Grostonas ielā 6b, notiks Rīgas futbola federācijas (RFF) biedru kopsapulce. Šogad tajā tiks ievelēts prezidents un jauna valde. Uz RFF kongresu tiek aicināti 39 RFF biedri (pārreģistrēti uz 1. februāri bērnu un jaunatnes klubi http://riga.lff.lv/klubi/bērnu-un-jaunatnes-visi-rīgas,-iesk-meitenes.html un pieaugušo/amatieru klubi http://riga.lff.lv/klubi/pieaugušo-amatieru-tikai-rff-biedri.html ), kā arī citi Rīgas futbola organizāciju pārstāvji viesu statusā. RFF biedru pilnvaroto personu un viesu reģistrācija biedru kopsapulcei 27.martā plānota no plkst. 16:30.

Lasīt tālāk ...
Janvāra otrajā pusē ar desmit komandu dalību startēja tradicionālā Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā Rīgas kausa izcīņa telpu futbolā. Šobrīd turnīrā noskaidrotas visas četras pusfināla dalībnieces.

Lasīt turnīra lapā

"STRONG KAUSS" - ir amatieru futbola projekts ar dalībniekiem no Latvijas un ārzemēm, labākie Rīgas sporta laukumi, augsta līmeņa organizācija, un - visbeidzot - biznesa un starptautiskie kontakti, atpūta un sports. Pastāvīgo dalībnieku skaits pēdējos gados ir ap 20 komandām un ap 200 spēlētājiem.

Lasīt tālāk ...
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2019./2020.gada Rīgas telpu futbola čempionāta spēcīgākajā jeb D apakšgrupā pēc divām uzvarētām spēlēm iepriekšējā nedēļā vadības grožus vēl vairāk nostiprinājusi “Monarhs” telpu futbolisti, tādējādi palielinot pārsvaru kopvērtējuma tabulā pār tuvāko sekotāju “RTU/Viesulis” līdz sešu punktu apjomam.

Lasīt turnīra lapā
Aizvadītas Latvijas korporatīvā (uzņēmumu) telpu futbola čempionāta sestās kārtas spēles. Tajās uzvaras svinēja Baltic International Bank, Euro Live Technologies un DSV Latvia, savukārt Accenture cīnījās neizšķirti 2:2 ar Tet. Līdz ar to medaļu sadalījums izšķirsies pēdējā kārtā, zelta godalgas savā starpā sadalot Euro Live Technologies un Baltic International Bank, bet bronzas – Bite One IT un Accenture.

Lasīt turnīra lapā
Svētdien, 23.februārī, tiks aizvadīta Latvijas korporatīvā (uzņēmumu) telpu futbola sestā, pirmspēdējā, spēļu kārta. Savā starpā tiksies turnīra tabulas līdervienības Euro Live Technologies un Bite One IT, tāpat medaļu sadalījumu var ietekmēt citu maču iznākumi. Spēļu sākums kā ierasts pulksten 11:00.
 
Par līderi Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2019./2020.gada Rīgas telpu futbola čempionāta spēcīgākajā jeb D apakšgrupā pēc iepriekšējās nedēļas cīņām kļuvusi “Monarhs vienība, tādējādi atbīdot uz otro vietu ilgu laiku vadošajā pozīcijā esošo “RTU/Viesulis” komandu.

Lasīt turnīra lapā
Aizvadīta Latvijas korporatīvā (uzņēmumu) telpu futbola čempionāta piektā kārta. Pēc tās kļuvis skaidrs, ka godalgas savā starpā sadalīs četras komandas, turklāt pēdējās divās kārtās mūs sagaida vairākas tiešo konkurentu savstarpējās spēles.

Lasīt turnīra lapā

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo