LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Rīgas Futbola federācija (RFF) piedāvā interviju ar organizācijas prezidentu Eduardu Boriseviču, kurā valdes priekšsēdētājs atskatās uz federācijas paveikto rudenī un ieskicē nākotnes perspektīvas.

Kā federācija pārdzīvo šo grūto laika periodu, kad pandēmijas dēļ praktiski apturēta amatieru un bērnu, un jaunatnes sporta norise?

Šā brīža ārkārtas situācijā diemžēl liegta sacensību organizēšana. Vienīgā amatieru un bērnu un jaunatnes iespēja sportot ir treniņu grupās līdz desmit cilvēkiem āra apstākļos, neizmantojot ģērbtuves, kā arī – attālināti (individuāli treniņi iekštelpās kopā ar ģimeni vai treneri, kas bija pieejami ilgu laiku, diemžēl arī ir apturēti). Un ļoti labi, ka vismaz kādas iespējas ir saglabājušās – sportot ir svarīgi, īpaši tagad, lai neieslīgtu depresijās un uzturētu imunitāti.! Šī iemesla dēļ šobrīd Rīgas Futbola federācijai jādara viss iespējamais, lai iedrošinātu cilvēkus iespējami vairāk sportot ārā, pavadīt šo laiku aktīvi, tādā veidā rūpējoties par savu fizisku veselību un mentālo stāvokli. Ir maksimāli jāpopularizē iespēja trenēties, protams, ievērojot likumā noteiktos ierobežojumus, kamēr vien šāda iespēja pastāv.

Kā vērtē organizācijas paveikto rudens periodā?

Ņemot vērā to, ka šobrīd visas sacensības ir atceltas vai pārceltas, mums ļoti paveicās, ka oktobra beigās spējām aizvadīt amatieru sezonas noslēguma pasākumu “O’Learys” sporta bārā, kur suminājām gan iepriekšējās ziemas, gan šīs vasaras laureātus. Protams, ceremonijas norise bija savdabīga pandēmijas noteikto ierobežojumu dēļ, un tās organizēšana izvērtās par lielu izaicinājumu, tomēr esam gandarīti, ka pasākums izdevās – to apmeklēja ap 150 cilvēku un visi palika sveiki un veseli. Diemžēl visas pārējās iecerētās aktivitātes pandēmijas radīto seku dēļ esam atcēluši vai pārcēluši.

Kad varētu atsākties jebkāda veida amatieru un bērnu un jaunatnes sacensības?

Ļoti ceru, ka aprīlī pēc Lieldienām varētu atsākt vairāku sacensību norisi. Pavasaris un vasaras sākums tādējādi izvērstos ļoti saspringts, jo tiktu realizētas gan telpu futbola sacensības, gan korporatīvie turnīri, tāpat arī veterānu, studentu sacensības. Aprīļa izskaņā vai maija sākumā starts varētu tikt dots jaunatnes turnīriem, bet jūnija sākumā – Rīgas futbola un minifutbola čempionātiem, pludmales futbola sacensībām. Šobrīd mūsu mājas lapā www.riga.lff.lv ir konkrēts plāns tuvākajiem futbola pasākumiem. Protams, esam vienmēr gatavi atsākt sacensības arī ātrāk. Noteikti negribētos atkal pārcelt vai atcelt turnīrus.

Kāds būtu Tavs novēlējums futbola sabiedrībai šajā sarežģītajā laikā?

Obligāti sportojiet, nodarbojieties ar futbolu un tādā veidā parūpējaties par savu fizisko un garīgo veselību! Kopīgi izturēsim šo grūto laiku un sagaidīsim aktīvu futbola sezonu. Federācija darīs visu iespējamo, lai nekavējoties, tiklīdz to pieļaus valsts likumdošana, nodrošinātu sacensību norisi visaugstākajā līmenī. Vēlos pateikties par sadarbību šajā gadā visiem klubiem, komandām, partneriem un, protams, par darbu - lieliskajam RFF kolektīvam! Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno gadu!

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo