LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Rīgas Futbola federācijas (RFF) valde pieņēma lēmumu par jaunu datumu RFF biedru kopsapulcei - 2020. gada 28. maiju -, neizslēdzot opciju par pārcelšanu vēl tālāk, ja ārkārtas situācija valstī tiks pagarināta vēlreiz. Savukārt ziemas sezonas atlikušās spēles un sacensības, kā arī sezonas noslēgums un laureātu apbalvošanas ceremonija tiks pārcelta uz oktobra mēnesi.

“Mums nav citu variantu kā reaģēt tikai un vienīgi atbilstoši situācijai Latvijā pašreizējā brīdī. Mēs varam plānot ļoti daudz scenārijus: kā būs, ja būs tā vai citādi, bet vai tiem ir jēga? Šobrīd mēs viennozīmīgi gribam ar godu noslēgt ziemas sezonu un svinīgi kuplā lokā apbalvot labākos,” pārdomās dalās RFF un FTA vadītājs Eduards Borisevičs.

“Pēc ārkārtas situācijas pagarināšanas mēs esam spiesti vēlreiz pārcelt RFF biedru kopsapulci, šoreiz uz 28.maiju, kā arī ziemas sezonas noslēdzošās spēles un turnīrus – uz oktobra mēnesi ar apbalvošanas pasākumu 31.oktobrī, jo nebūs loģiski beigt ziemas sezonu futbola amatieriem vasarā. Savukārt vasaras sezonu mēs plānojam uzsākt jūnijā, vēlākais – jūlija sākumā. Dažas sacensības būs ļoti saspiestas, dažas notiks netipiskos datumos, bet dažas diemžēl būs jāatceļ. Noslēdzot vasaras sezonu tradicionāli septembrī, oktobrī pieķersimies pie pārceltās sezonas un tad visus kuplā lokā skaisti godināsim. Pēc šī plāna jauno ziemas sezonu uzsāksim novembrī.

Šobrīd ir ļoti svarīgi ieklausīties speciālistu ieteikumos, paliekot pēc iespējas mājās, bet ārā ievērot sociālo distancēšanos. Tāpat ne mazāk svarīgi šī brīža apstākļos uzturēt sevi labā fiziskā formā, stiprinot organismu un atbrīvojoties no stresa un citām kaitēm, un to ir iespējams darīt mājas apstākļos, pieslēdzot virtuālajā vidē draugus un komandas biedrus, to ir iespējams darīt ar futbolu bumbu savas ģimenes lokā ārā. Esam stipri un pozitīvi noskaņoti!”

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo