LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aprīlis

31.oktobrī kopā ar vasaras turnīru laureātiem notiks šīs ziemas sezonas sacensību apbalvošanas ceremonija, savukārt “SynotTip” 2019./2020.gada Rīgas telpu futbola čempionāta atlikušās spēles, kausa un Superkausa izcīņa kopā ar neizspēlētajiem Korporatīvajiem turnīriem tiks aizvadīta oktobra mēnesī.

Lasīt turnīra lapā
Sabalansēts ikdienas uzturs ir ikviena organisma veselības stūrakmens. Cilvēkiem ar regulārām fiziskajām aktivitātēm šīs prasības pieaug, jo fiziskas aktivitātes laikā (kā arī pēc tās) organisma vielmaiņa noris intensīvāk. Piedāvājam Latvijas Futbola federācijas (LFF) Sporta medicīnas un pētniecības nodaļas vadītāja Artūra Ivuškāna rekomendācijas par vitaminizēšanos sportistu ikdienā.

Lasīt LFF lapā

- Man radies iespaids, ka Tu esi viens no tiem cilvēkiem orķestriem, kur un ar ko pašlaik nodarbojies?

Esmu Rīgas futbola federācijas (RFF) prezidents. Vadu organizāciju jau divus gadus. Martā bija jābūt vēlēšanām, bet, saprotams, ka nācās tās pārcelt. Pirms tam es ilgāku laiku, Jura Keiša prezidentūras laikā, biju RFF izpilddirektors. Pirms diviem gadiem viņš informēja mani, ka vairs nekandidēs, un aicināja mani kandidēt uz prezidenta amatu. Toreiz es biju vienīgais kandidāts, un šoreiz ir tāda pati situācija.

Lasīt pilnu interviju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) lēmumi un rekomendācijas futbola klubiem "Covid-19" izplatības ierobežošanas pasākumu laikā, kā arī cita svarīga informācija par LFF biedriem aktuālo un pieejamo atbalstu karantīnas periodā.

Lasīt LFF lapā
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2019./2020.gada Rīgas telpu futbola čempionāta atlikušās spēles, kā arī kausa un Superkausa izcīņa pārcelta uz oktobri. Tāpat pieņemts lēmums sezonas noslēguma apbalvošanas ceremoniju organizēt 31.oktobrī kopā ar vasaras sezonas laureātiem, bet jauno ziemas sezonu sākt šī gada novembrī.

Lasīt turnīra lapā

Rīgas Futbola federācijas (RFF) valde pieņēma lēmumu par jaunu datumu RFF biedru kopsapulcei - 2020. gada 28. maiju -, neizslēdzot opciju par pārcelšanu vēl tālāk, ja ārkārtas situācija valstī tiks pagarināta vēlreiz. Savukārt ziemas sezonas atlikušās spēles un sacensības, kā arī sezonas noslēgums un laureātu apbalvošanas ceremonija tiks pārcelta uz oktobra mēnesi.

Lasīt tālāk ...
Meiteņu futbolu popularizējošā un attīstošā projekta "Meiteņu futbols atgriežas skolās" atlikušās šīs sezonas sacensības pārceltas uz nākamo mācību gadu, saistībā ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju lēmusi Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola attīstības un sieviešu futbola nodaļa.

Lasīt turnīra lapā
Valstī noteiktā karantīnas perioda laikā, kad ir ierobežotas fiziskās aktivitātes, ir svarīgi atrast balansu arī ikdienas ēdienkartē. Latvijas Futbola federācijas (LFF) Sporta medicīnas un pētniecības nodaļas vadītājs Artūrs Ivuškāns sniedz sportistiem uztura rekomendācijas karantīnas periodam.

Lasīt turnīra lapā
Latvijas Futbola federācija (LFF) sakarā ar valstī radušos ārkārtējo situāciju COVID-19 vīrusa dēļ pieņemusi lēmumu atcelt šī gada Latvijas skolu futbola čempionātu priekšsacīkstes un finālturnīru.

Lasīt turnīra lapā
1.martā ar “Euro Live Technologies” komandas triumfu noslēdzās valsts vēsturē pirmais Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts. Astoņu komandu konkurencē otro vietu ieņēma “Baltic International Bank”, bet trešo – “Bite One IT”. Organizatori izvēlējušies pretendentus turnīra labāko spēlētāju balvām, katrā nominācijā izvirzot pa trim kandidātiem. Apbalvot labākos spēlētājus un komandas tiek plānots 30.maijā.

Lasīt turnīra lapā

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo