LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Piektdien, 11. oktobrī, Latvijas Futbola federācijas (LFF) telpās risinājās kārtējā Rīgas Futbola federācijas (RFF) valdes sēde, kurā, piedaloties gandrīz visiem valdes locekļiem, tika izvērtēta aizvadītā vasaras sezona, ieskicēts ziemas turnīru plāns, kā arī diskutēts par galvenajām aktualitātēm saistībā ar ceturtdien paredzēto LFF ārkārtas Kongresu.

Sēdes ievadā RFF prezidents Eduards Borisevičs informēja par RFF vasaras sezonas sacensību rezultātiem, kā arī plāniem attiecībā uz ziemas sezonas pasākumiem. Pēc organizācijas vadītāja teiktā galvenās problēmas amatieru futbolā šobrīd ir iedzīvotāju skaita samazinājums valstiskā līmenī, kas gan šobrīd neskar bērnu futbolu, un negatīvais fons šajā sporta veidā kopumā.

E.Borisevičs norādīja, ka infrastruktūras sakārtotība, kā arī valsts, pašvaldību, LFF un vecāku finansējums šobrīd ir galvenie dienas kārtības jautājumi, izvērtējot bērnu un jaunatnes klubu attīstību Rīgā. Tāpat RFF prezidents informēja par drīzumā gaidāmo tikšanos ar Latvijas galvaspilsētas mēru Oļegu Burovu.

Sēdes laikā klātesošie diskutēja un arī balsoja par vairākiem LFF ārkārtas Kongresa darba kārtības jautājumiem. Tāpat tika nolemts atbalstīt Aleksandra Basova kandidatūru no Rīgas reģiona Jura Docenko vārdā nosauktajai gada labākā Latvijas jaunatnes futbola trenera/pedagoga nominācijai, savukārt Genādija Šitika vārdā nosauktajai gada labākā jaunatnes futbola organizatora nominācijai virzīt RFS klubu ar projektu “Rīga BUMBO!”.

Pasākuma noslēgumā RFF izpilddirektora vietniece Jevgeņija Obodņikova prezentēja “Karjeras ceļš futbolā” projektu, kas paredzēts bērnu un jaunatnes klubiem “grassroots” futbolistu noturēšanai futbolā caur brīvprātīgo kustību.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo