LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Pirmo reizi Latvijas vēsturē notiks korporatīvais telpu futbola čempionāts uzņēmumu un organizāciju komandām. Pieteikšanās sacensībām līdz 11.decembrim.

Turnīru rīko Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF) un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK). Plānots, ka pirmajā gadā sacensībās piedalīsies 10 komandas, kas deviņās kārtās, katrai ar katru tiekoties pa vienai reizei, noskaidros čempionus, kā arī pārējo godalgoto vietu ieguvējus. Tai pat laikā organizatori neizslēdz iespēju palielināt dalībnieku skaitu, ja interesi piedalīties paudīs vairāk kā 10 vienības. Jāpiebilst, ka čempioni savā valdījumā uz gadu iegūs arī ceļojošo kausu.

Spēles notiks omulīgajā Rīgas 15.vidusskolas sporta hallē, Visvalža ielā 9, svētdienās no pulksten 11:00 līdz pulksten 16:00 sekojošos datumos: 12.01., 19.01., 26.01., 2.02., 09.02., 16.02., 23.02., 01.03., 08.03.

Turnīra organizatoriskā sapulce plānota 17.decembrī pulksten 16:00 LTRK telpās, Kr.Valdemāra ielā 35.

Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts tiek organizēts ar mērķi sekmēt biznesa un personiskos kontaktus starp organizācijām un to darbiniekiem, organizēt aktīvu atpūtu, kā arī noskaidrot meistarīgākās telpu futbola komandas un spēlētājus starp Latvijas uzņēmumiem, popularizēt telpu futbolu Latvijā.

Čempionāta laureāti iegūs kausus un medaļas, kā arī turnīra organizatoru un partneru sarūpētas vērtīgas balvas. Labākais spēlētājs, vārtsargs, vārtu guvējs, menedžeris un komanda, kas iegūs titulu „par godīgu spēli” (fair play), tiks apbalvoti ar vērtīgām balvām. Visi čempionāta dalībnieki saņems piemiņas balvas speciāli paredzētajā oficiālajā noslēgumā un apbalvošanas ceremonijā. Daļa no dalības maksa tiks novirzīta sociālas atbildības mērķiem un futbola popularizēšanai.

FTA un RFF ir 15(!) gadu pieredze organizējot dažādu nozaru futbola turnīrus: komercbanku, IT, loģistikas u.c.

Interesentus lūdzam sazināties ar organizatoru pārstāvjiem Eduardu Boriseviču (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) vai Kasparu Lakševicu (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

word Reglaments

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo