LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Marts

Par Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2019. gada Rīgas telpu futbola kausa ieguvēju 20. martā kļuva FC “Petrow”, kas tādējādi jau 7. aprīlī Latvijas Telpu futbola svētku ietvaros paredzētās Superkausa cīņas ietvaros spēkosies ar Rīgas čempionāta uzvarētāju “DSV”. Savukārt 23. martā risinājās sacensību laureātu svinīgā apbalvošanas ceremonija.

Lasīt turnīra lapā
Otrdien, 26. martā, notika Rīgas un Rīgas reģiona bērnu un jaunatnes klubu – Rīgas Futbola federācijas (RFF) biedru – organizatoriskā sapulcē, kur tika diskutēts par Latvijas bērnu un jaunatnes futbola attīstības soļiem, Latvijas galvaspilsētas reģiona futbola aktivitātēm, kā arī apstiprināti reglamenti un dalībnieki RFF organizētajam un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītajām tradicionālajām Rīgas jaunatnes 2019. gada meistarsacīkstēm, kā arī “Ādas Bumbas” sacensībām.

Lasīt turnīra lapā

Aizvadītajā sestdienā “Elektrum” Olimpiskajā centrā jau 11. gadu pēc kārtas risinājās tradicionālā sporta kluba “Strong” rīkotā kausa izcīņa telpu futbolā, kurā piedalījās kopumā 16 komandas, tostarp arī dalībnieces no tuvākajām kaimiņvalstīm – Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Lietuvas. Korporatīvajā Biznesa līgā astoņu vienību konkurencē uzvaras laurus plūca “Rīgas Pašvaldības Policija”, kamēr spēcīgākajā Premjerlīgā tikpat dalībnieču cīņā spēcīgākā izrādījās Baltkrieviju pārstāvošā “MinskEnergo”.

Lasīt tālāk ...

Sestdien, 23.martā, Rīgas "Elektrum" Olimpiskajā centrā risināsies tradicionālais starptautiskais "Strong" kauss telpu futbolā, kurā plāno piedalīties 18 komandas, t.sk. no Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas un Igaunijas.

Lasīt tālāk ...
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2019. gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas finālā savā starpā spēkus samēros “NAPALM” un FC “Petrow”, noskaidrojās pēc abām aizvadītajām pusfināla cīņām.

Lasīt turnīra lapā
Organizatori izvēlējušies pretendentus turnīra labāko spēlētāju balvām pa pozīcijām, katrā nominācijā pa pieciem kandidātiem.

Lasīt turnīra lapā

Svētdien, 17.martā, noslēdzās Latvijas informācijas tehnoloģiju uzņēmumu futzāla čempionāts trīs līgās. Par spēcīgākās – Elites līgas uzvarētājiem spraigā cīņā kļuva “Evolution Latvia” komanda, tādējādi kļūstot par pirmajiem LIKTA dāvātā ceļojošā kausa turētājiem.

Lasīt tālāk ...
Par Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2018./2019. gada Rīgas telpu futbola čempionāta uzvarētāju iepriekšējā nedēļā kļuva “DSV” vienība, kas izšķirošajā vadošās jeb D apakšgrupas mačā ļoti spraigā duelī ar rezultātu 3:2 pieveica “Bettend.com”. Līdz ar šo zaudējumu pēdējā atkrita uz trešo vietu, bet sudraba godalgas ieguva FK “Rīnūži/Grifs AG”.

Lasīt turnīra lapā
Organizatori izvēlējušies pretendentus turnīra labāko spēlētāju balvām pa pozīcijām, katrā nominācijā pa trim vai pieciem kandidātiem.

Lasīt turnīra lapā

Šā gada 26. un 27. aprīlī “Elektrum” Olimpiskajā centrā Rīgā uz sintētiskā seguma futbola laukuma risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Futbola turnīru asociācijas (FTA), Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Latvijas Augstskolu Sporta savienības (LASS) atbalstītais Latvijas Universiādes posms minifutbolā (7 pret 7) vīriešu un sieviešu komandām. Pieteikties sacensībām iespējams līdz pat 15. aprīlim.

Lasīt tālāk ...

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo