LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Maijs

Izšķirošie notikumi pamazām tuvojas Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un jaunatnes pārvaldes atbalstītajās Rīgas pilsētas jaunatnes meistarsacīkstēs, kur trijās vecuma grupās aptuveni divos kalendārajos mēnešos aizvadītas jau 200 spēles. Vecākās kategorijas jeb U-12 A apakšgrupā , kur paralēli notiek cīņa par kvalificēšanos Latvijas finālsacensībām, visvairāk punktus šobrīd savākušas FS “Metta Rīga” un JDFS “Alberts”.

Lasīt turnīra lapā
20. un 27. maijā RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā risinājās tradicionālā Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta otrā kārta. Tās ietvaros otros panākumus kaldināja “AMOKO/02”, FC “Raita”, “Grifs AG/Rīnūži” un “Tente” vienības.

Lasīt turnīra lapā

Aizvadītajā sestdienā 25.maijā, tika oficiāli atklāta Latvijas pludmales futbola sezona. Vispirms superkausa spēlē “Linden City BSC” ar 4:0 pārspēja “RTU/Beerhouse No1”, bet pēcāk par sezonas atklāšanas turnīra uzvarētājiem astoņu komandu konkurencē kļuva “NP/PFD”, kas pēcspēles sitienu sērijā ar 5:4 pārspēja FK “Zep/Forevers”.

Lasīt tālāk ...

Aizvadītajā sestdienā 25.maijā, tika oficiāli atklāta Latvijas pludmales futbola sezona. Superkausa spēlē “Linden City BSC” ar 4:0 pārspēja “RTU/Beerhouse No1”.

Lasīt tālāk ...

Sestdien, 25. maijā, Rīgas Purvciema vidusskolas laukumā norisinājās #WePlayStrong meiteņu futbola festivāls, kuru organizēja Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF) un FK Dinamo Rīga klubu. Svētku dienas aktivitātēs iesaistījās 60 apkārtējo rajonu meitenes.

Lasīt tālāk ...

Pirmdien, 20. maijā, Rīgas Futbola federācijas (RFF) prezidents Eduards Borisevičs kopā ar organizācijas foto speciālistu Anatoliju Hazovu piedalījās Rīgas Rīnūžu vidusskolas sporta dienas norisē Vecāķu pludmalē. Pasākuma gaitā RFF vadība arī sveica skolas audzēkņus ar 50 biļetēm uz 7. jūnijā paredzēto Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli starp Latviju un Izraēlu.

Lasīt tālāk ...
Aizvadītajā svētdienā Jaunmārupes pamatskolas stadionā starts tika dots Rīgas pilsētas jaunatnes sacensībām “Ādas Bumba”, kur četros sabraukumos līdz pat septembra sākumam spēkus samēros U-13 (2006./2007.g.dz.) un U-15 (2004./2005.g.dz.) vecuma kategorijas jauno futbolistu komandas.

Lasīt turnīra lapā

Jau šo sestdien, 25.maijā, Jūrmalā, Majoros, sāksies Latvijas pludmales futbola sezona. Kā pirmās laukumā dosies “Linden City BSC” un “RTU/Beerhouse No1” vienības, lai aizvadītu superkausa spēli, bet tūdaļ pēc tam deviņas komandas metīsies cīņā par sezonas atklāšanas turnīra balvām.

Lasīt tālāk ...

Rīgas Futbola federācija (RFF) piedāvā interviju ar organizācijas prezidentu Eduardu Boriseviču, kurā RFF vadītājs atskatās uz paveikto savas darbības otrajā pusgadā un ieskicē aktuālos biedrības paveicamos darbus un nostādītos mērķus tālākā nākotnē.

Lasīt tālāk ...
Ar 6. un 13.maijā notikušajām cīņām RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā startējis tradicionālais Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītais “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts, kurā līdzīgi kā pērn startē 16 komandas. Pirmās kārtas ietvaros pārliecinošāko uzvaru svinēja “Grifs AG/Rīnūži”, kas ar 5:0 pieveica FK “Valor/Ropaži”. Pirms sacensību atklāšanas 6. maijā turpat RTU laukumā risinājās Rīgas Superkausa izcīņas mačs, kurā FC “New Project” (FC “BetLanes”) ar 7:0 sagrāva FK “Jūrnieks” vienību.

Lasīt turnīra lapā

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo