LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Jūnijs

Sestdien, 29.jūlijā, Jūrmalas pludmales centrā Majoros notiks Jūrmalas kausa pludmales futbolā otrais posms. Komandas laipni aicinātas pavadīt brīvdienu sportiskā gaisotnē, samērojot spēkus ar citiem pludmales futbola entuziastiem.

Lasīt tālāk ...

Ceturtdien, 27.jūnijā, Majoru pludmalē tiks aizvadīts Latvijas pludmales futbola čempionāta otrais posms, kura ietvaros tiks aizvadītas piecas spēles, tai skaitā pirmā posma pārceltais mačs starp BFC “Spartaks Jūrmala” un “Linden City BSC” komandām.

Lasīt tālāk ...
Gandrīz visas spēles aizvadītas Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un jaunatnes pārvaldes atbalstītajās Rīgas pilsētas jaunatnes meistarsacīkstēs. Vecākās kategorijas jeb U-12 A apakšgrupā ceļazīmi uz Latvijas finālsacensībām jau nodrošinājušas FS “Metta Rīga” un SK “Super Nova”, bet trešo vakanci neklātienes cīņā sadalīs JDFS “Alberts” un “Academ” FC.

Lasīt turnīra lapā
Rīgas Futbola federācijas (RF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta ietvaros piekto uzvaru izcīnījusi FC “Raita”, tādējādi vēl vairāk nostiprinot savu vadību kopvērtējuma tabulas ietvaros.
 

Sestdien, 15.jūnijā, startēja tradicionālais Jūrmalas kauss pludmales futbolā, ko organizē biedrība “Football Tournaments Association”, sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi. Tā pirmajā posmā itin pārliecinoši triumfēja “BFS Atlas Ropaži” komanda, aiz sevis atstājot “Beerhouse No1” un “New Project” vienības.

Lasīt tālāk ...

Ceturtdien, 13.jūnijā, ar spēlēm starp FK “TUC/Top Media” un BFC “Spartaks Jūrmala”, kā arī “Linden City BSC” un FK “Zep/Forevers” startēja Latvijas pludmales futbola čempionāts. Pirmajos mačos uzvaras izcīnīja “Spartaks Jūrmala” un “Zep/Forevers” vienības.

Lasīt tālāk ...

Aizvadītajā svētdienā Jaunmārupes pamatskolas stadionā risinājās Rīgas pilsētas jaunatnes sacensību “Ādas Bumba” otrais sabraukums, spēkus samērojot U-13 (2006./2007.g.dz.) un U-15 (2004./2005.g.dz.) vecuma kategorijas jauno futbolistu komandām.

Lasīt tālāk ...
Par Rīgas Futbola federācijas (RF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta vienīgo līderi pēc ceturtās kārtas kopvērtējuma tabulā kļuvusi FC “Raita” vienība, ļoti spraigā duelī uzveicot tiešo konkurenti “Tente”.

Lasīt turnīra lapā

Sestdien, 15.jūnijā, sāksies tradicionālais Jūrmalas kauss pludmales futbolā, ko organizē biedrība “Football Tournaments Association”, sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi. Kā ierasts sacensības risināsies četros priekšsacīkšu posmos, pēc to rezultātiem desmit labākajām komandām kvalificējoties finālposmam, kas notiks 10.augustā. Visas spēles tiks aizvadītas Jūrmalas pludmales centrā, Majoros.

Lasīt tālāk ...

Ceturtdien, 13.jūnijā, ar spēlēm starp FK “TUC/Top Media” un BFC “Spartaks Jūrmala”, kā arī “Linden City BSC” un FK “Zep/Forevers” sāksies Latvijas pludmales futbola čempionāts ar piecu komandu piedalīšanos.

Lasīt tālāk ...

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo