LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Šā gada 24. februārī Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē risinājās bērnu un jauniešu turnīra “Rīgas kauss futbolā telpās 2005.-2009.g.dz.zēniem” sacensības 2005. gadā dzimušajiem futbolistiem, kas tādējādi noslēdza piecu vecuma grupu priekšsacīkšu ciklu. Deviņu komandu konkurencē ceļazīmes uz finālu, kas risināsies 3. martā, nodrošināja SK “Super Nova”, TFS “Nikars-Vanagi”, FS “Leevon” un JDFS “Alberts”.

Deviņas turnīra dalībnieces tika sadalītas divās apakšgrupās, attiecīgi pa četrām un piecām vienībām katrā no tām, finālam kvalificējoties abu grupu divām spēcīgākajām komandām. A apakšgrupā visvairāk punktus – 7 – savāca SK “Super Nova”, kas svinēja divas uzvaras, kā arī cīnījās neizšķirti 1:1 ar pozīciju zemāk finišējušo TFS “Nikars-Vanagi” (6). Aiz līderu dueta palika attiecīgi FS “Garkalne Rakari”/Zili (4) un “Strong” (0).

Tikmēr B apakšgrupā ar desmit iekrātiem punktiem un izcilu vārtu attiecību (12:1!) četrās cīņās pirmajā vietā finišēja FS “Leevon”, savukārt otru ceļazīmi uz finālsacensībām nopelnīja punktu mazāk savākusī JDFS “Alberts” (9). Piecu dalībnieču konkurencē trešajā pozīcijā ierindojās FS “Garkalne Rakari”/Zaļi” (7), bet vēl tālāk kopvērtējuma tabulā izkārtojās attiecīgi FK “Jūrnieks” (3) un SK “Vēsma” (0).

Kā minēts, fināla sacensības šīs vecuma grupas četrām labākajām vienībām notiks 3. martā no plkst.9.30 līdz plkst.12.00, bet uzvarētāja iegūs tiesību pārstāvēt Rīgu Latvijas mēroga finālsacensībās, kas notiks 11. martā Kuldīgā.

Jau šajās brīvdienās turpat 15. vidusskolas sporta hallē notiks finālsacensības par vienīgo ceļazīmi uz Latvijas finālsacensībām četrās vecuma grupās. Vispirms 2. martā spēkus samēros 2007. un 2009. gadā dzimušie futbolisti, bet dienu vēlāk laukumā posīsies 2005. un 2006. gada censoņi.

Kā vēstīts, Rīgas pārstāve Latvijas finālsacensībās jau noskaidrota 2008. gada spēlētāju konkurencē, kur triumfēja “Fariona” FK.

Sacensības organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) ar LFF finansiālu atbalstu sacensību apbalvojumu nodrošināšanā, kamēr pārējās izmaksas – laukuma īri, tiesnešu un tehniskā personāla apmaksu, u.c. – sedz Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA).

Turnīra uzdevumi ir nodrošināt Rīgas reģiona bērnu un jaunatnes futbola klubus ar iespēju startēt bezmaksas sacensībās ziemas periodā, noteikt spēcīgāko Latvijas galvaspilsētas bērnu un jaunatnes klubu futbolā telpās, kas pārstāvēs Rīgas reģionu Latvijas finālsacensībās, kā arī noteikt sacensību labākos futbolistus.

Kā ziņots, pērnā gada sacensībās 2005., 2006. un 2008. gada vecuma grupu turnīros triumfēja SK “Super Nova” audzēkņi, starp 2004. gadā dzimušajiem futbolistiem uzvaras laurus plūca JDFS “Alberts”, bet 2007. gada spēlētāju sacensībās triumfēja FK “Baltika”.

excel Turnīra rezultāti

camera icon Turnīra foto

camera icon Komandas foto

video icon Turnīra video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo