LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Augusts

Šo pirmdien noslēdzās Rīgas Futbola federācijas (RF) organizētais un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītais “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts. Spraigā cīņā par zelta godalgu ieguvēju kļuva FC “Petrow”, kas tādējādi aizstāvēs galvaspilsētas godu 6.oktobrī plānotajā Latvijas minifutbola sacensību finālturnīrā. Otrajā vietā čempionātu pabeidza FC “Raita”, bet trešajā – “Tente”.

Lasīt turnīra lapā

Leģendārajā Daugavas stadionā sestdien, 24. augustā notika ikgadējā “HAVI Logistics” kausa izcīņa starp kompānijas Eiropas pārstāvniecību darbinieku futbola komandām. Desmit komandu konkurencē (no 14 valstīm) šogad stiprākie izrādījās mājinieki – Latvijas “Havi Logistics” kolektīva vienība.

Lasīt tālāk ...

"STRONG KAUSS"- ir amatieru futbola projekts ar dalībniekiem no Latvijas un ārzemēm, labākie Rīgas sporta laukumi, augsta līmeņa organizācija, un - visbeidzot - biznesa un starptautiskie kontakti, atpūta un sports. Pastāvīgo dalībnieku skaits pēdējos gados ir ap 20 komandām un 200 spēlētājiem.

Lasīt tālāk ...

Majoru smiltīs aizvadīts tradicionālais pludmales futbola turnīrs IT profesionāļiem. Par tā uzvarētājiem kļuva “Accenture Latvia” vienība, sudraba medaļas izcīnīja “Evolution Gaming”, bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa “Clarity Labs” vīri.

Lasīt tālāk ...

Par pirmajiem Latvijas kausa ieguvējiem pludmales futbolā veterāniem (35+) kļuvuši “Baltic XL” vecmeistari. Piecu komandu konkurencē sudraba medaļas ieguva “Free”, bet bronzas – “Beerhouse No1”.

Lasīt tālāk ...
Pirms Rīgas Futbola federācijas (RF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta noslēdzošās jeb desmitās kārtas situācija kopvērtējuma tabulas augšgalā izvērtusies jo īpaši spraiga. Cerības uz zelta godalgām atkarībā no rezultātiem beidzamajos mačos saglabā četras komandas – FC “Petrow”, FC “Raita”, “Tente” un FK “BEITAR”.

Lasīt turnīra lapā

Svētdien, 18.augustā, notiks pirmā Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā veterāniem. Sacensības startēs pludmales futbolisti no 35 gadu vecuma. Dalību apstiprinājušas piecas vienības – “Baltic XL”, “Beerhouse No1”, “Free”, “SLV Pluss” un VBFK.

Lasīt tālāk ...

Svētdien, 18.augustā, notiks tradicionālais pludmales futbola turnīrs IT profesionāļiem. Savu dalību apstiprinājušas “Accenture Latvia”, “Clarity Labs”, “Emergn” un “Evolution Gaming” komandas, taču kompānijām vēl iespēja pieteikties līdz pat piektdienas vakaram.

Lasīt tālāk ...

Sestdien, 10.augustā, pludmales sporta veidu centrā Majoros tika aizvadīts Jūrmalas pludmales futbola kausa izcīņas finālturnīrs. Par kausa ieguvējiem kļuva regulārās sezonas uzvarētāji “BFS Atlas Ropaži”, kas finālā ar 3:0 pārspēja “Baltic XL”, bet trešo vietu izcīnīja “PFD” komanda. Dāmu turnīrā triumfēja “Strong” vienība.

Lasīt tālāk ...

Aizvadīts Latvijas pludmales futbola čempionāta pēdējais posms. Titulu jau iepriekš bija nodrošinājusi Liepājas “Linden City BSC” vienība, bet otro vietu, ar 6:5 pārspējot tiešos konkurentus BFC “Spartaks Jūrmala”, nodrošināja Rīgas FK “Zep/Forevers” komanda.

Lasīt tālāk ...

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo