LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Oktobrī starts tiks dots tradicionālajam Rīgas telpu futbola čempionātam Elites un Izaicinājuma līgā. Tāpat sacensības sāksies vēl vairākos mazākos Latvijas galvaspilsētā notiekošos futbola turnīros, par kuriem kā papildus alternatīvu dalībai Rīgas čempionātā informēsim šajā rakstā.

Brasas telpu futbola līga 2018./2019.

No oktobra līdz nākamā gada maijam Iekšlietu ministrijas (IeM) pārraudzībā esošajā Sporta centra zālē jau ceturto sezonu pēc kārtas risināsies Brasas telpu futbola līgas čempionāts, kurā tradicionāli piedalīsies 16 komandas. Visas dalībnieces aizvadīs viena riņķa turnīru, pa reizei tiekoties katra ar katru, un uzvarētāju nosakot pēc līgas principa. Sacensībām var pieteikt jebkuru spēlētāju, kurš sasniedzis 16 gadu vecumu.

Visas spēles notiks darbdienu – pirmdienu un otrdienu – vakaros. Turnīra dalības maksa noteikta 440,00 EUR apmērā, bet sekot līdzi sacensību norisei varēs gan turnīra mājaslapā www.turniri.lv/brasa2018, gan čempionāta “Facebook” kontā - https://www.facebook.com/brasasfutbols/. Sīkāka informācija pieejama pie turnīra vadītāja Ilvara Rutkovska (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vai 28232068).

LSPA/JOMA turnīrs

No oktobra līdz maijam notiks arī LSPA/JOMA telpu futbola turnīrs, kura spēles risināsies svētdienas vakaros Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) zālē. Iepriekš šīs sacensības jau risinājās vasaras periodā, bet šoreiz organizatori pirmo reizi izmēģinās spēkus ziemas cēlienā.

Turnīra dalības maksa noteikta 450,00 EUR apmērā, katrai dalībniecei garantētas 12-15 spēles, tāpat regulāri foto un video apskati. Atšķirībā no Brasas turnīra šeit dalībnieku pieteikšanās ziņā ir ierobežojumi – “Optibet” Virslīgas un Pirmās līgas futbolisti drīkst būt ne vairāk par diviem spēles pieteikumā un ne vairāk par trim – kopējā pieteikumā. Sīkāka informācija pieejama pie turnīra rīkotāja Anatolija Hazova (26751812 vai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

Latvijas Amatieru futbola līga

Nedaudz vēlāk – novembrī – plānots sākt Latvijas Amatieru futbola līgas (LAFL) jauno sezonu, kas risināsies kādā no divām Rīgas futbola hallēm (“Skonto” vai “Elektrum” OSC).

Sacensībām, kas ritēs formātā “5+1” (pieci laukuma spēlētāji un vārtsargs), varēs pieteikt futbolistus, kas ikdienā nav pieteikti Latvijas Virslīgas un 1.līgas sacensībām lielajā futbolā. Katrai komandai plānot nodrošināt ne mazāk kā desmit spēles, bet dalības maksa noteikta 800,00 EUR apmērā.

“Pērn pēc nelielas pauzes atjaunojām vienu no vecākajiem amatieru turnīriem. Saņēmām vairākas pozitīvas atsauksmes un novēlējumu turpināt uzsākto, tāpēc arī gaidāmajā ziemā aicinām visus futbola draugus un cienītājus piedalīties turnīrā,” sacīja galvenais organizators Georgjs Mavlins. Turnīra spēles plānots aizvadīt pirmdienu vakaros uz ceturtdaļas no manēžas kopējās laukuma platības.

Sīkāka informācija pieejama pie turnīra direktora Georgija Mavļina (27036774 vai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo