LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Sestdien, 4.augustā, noslēdzās Jūrmalas kauss pludmales futbolā. Par tā uzvarētājiem kļuva “PFD Kreiss” vienība, kas finālā pēcspēles sitienu sērijā pieveica “FK Zep/Forevers”. Tikmēr par dāmu turnīra uzvarētājām kļuva “Riga United”, kas finālā ar 6:3 pārspēja “Babītes meitenes”.

Kopskaitā šovasar Jūrmalas kausā piedalījās 13 blices, tiesa divas no tām – VBFK un “Ziemeļblāma” – tikai divos posmos, pa īstam cīņā par vietu finālturnīrā neiesaistoties. Toties cīņa par 10.vietu izvērtās sīva līdz pat pēdējā posma pēdējiem mačiem. Pēc tiem izrādījās, ka četru posmu kopvērtējumā divas komandas – “Baltic XL” un “BFS Atlas” – izcīnījušas identisku punktu skaitu – pa 52, līdz ar to desmitās labākās vienības noskaidrošanai talkā bija jāņem papildrādītāji, kas labāki izrādījās “Baltic XL” komandai (konkrētāk – augtāka vieta pēdējā, ceturtajā, priekšsacīkšu posmā). Tomēr pēdējā brīdī “Baltic XL” komanda atteicās no dalības finālā, kurā tādējādi tomēr spēlēja “BFS Atlas”, tiesa – bez lieliem panākumiem.

Finālposma priekšacīkstes aizritēja bez lieliem pārsteigumiem, ja vien par tādu nevar uzskatīt “New Project” palikšanu trešajā vietā B grupā, priekšā palaižot “FK Zep/Forevers” un “Joga Bonita” komandas. Par ceturto “play-off” dalībnieci kļuva “VUSK Stolichnaya”.

A grupā divas komandas – “PFD Kreiss” un “Kreiss” – finišēja ar astoņiem punktiem, pirmo vietu pateicoties labākai vārtu attiecībai ieņemot “PFD Kreiss”. Izslēgšanas spēlēm kvalificējās arī “RTU/Beerhouse No1” un “Free” vienības.

Intriģējošākā ceturtdaļfināla cīņa neapšaubāmi bija sagaidāma starp abām regulārās sezonas līderēm “Kreiss” un “New Project”, kurā ar rezultātu 2:0 pārāki izrādījās “New Project” vīri.

Citos ceturtdaļfinālos uzvaras izcīnīja “PFD Kreiss” (2:0 pret “VUSK Stolichnaya”), “RTU/Beerhouse No1” (1:0 pret “Joga Bonita”) un “FK Zep/Forevers” (3:0 pret “Free”).

Ja vienā no pusfināliem “PFD Kreiss” izcīnīja diezgan “drošu” uzvaru pamatlaikā, ar 3:1 pārspējot “studentus”, tad otrajā starp “FK Zep/Forevers” un “New Project” vienībām bija nepieciešams pagarinājums, kurā uzvaru “izrāva” “FK Zep/Forevers”.

Mačā par trešo vietu “New Project” ar rezultātu 2:0 pārspēja “RTU/Beerhouse No1”, savukārt finālā vārti netika gūti ne pamatlaikā, ne pagarinājumā, līdz ar to uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešami pēcspēles sitieni, kuros, savas iespējas realizējot Edgaram Rubenim un Romānam Solomevičam, labāki izrādījās “PFD Kreiss” vīri. Tādējādi “PFD Kreiss” ar trešo piegājienu (finālu) beidzot izcīnīja uzvarētāju kausu.

Par turnīra labākajiem tika atzīti:

  • treneris: Jurijs Altenburgs (“New Project”),
  • vārtsargs: Sergejs Titovs (“PFD Kreiss”),
  • spēlētāji: Maksims Seņs (“Kreiss”), Georgi Diakvnišvili (“New Project”), Nikolajs Kočerigins (“PFD Kreiss”) un Maksims Universals (“FK ZEP/Forevers”).

Atgādinām, ka Jūrmalas kausam šogad ir arī Latvijas čempionāta Pirmās līgas statuss.

camera icon Foto

camera icon Sieviešu komandu foto

camera icon Vīriešu komandu foto

Paralēli vīriešu komandu finālturnīram notika arī kausa izcīņa dāmu komandām ar piecu komandu piedalīšanos. Vispirms tās izspēlēja viena apļa turnīru katra ar katru, pēc kura četras labākās kvalificējās pusfinālam.

Vispārliecinošāko sniegumu visas dienas garumā nodemonstrēja “Riga United”, kas izcīnīja uzvaras visās sešās aizvadītajās spēlēs – četrās grupu turnīrā, kā arī pusfinālā (3:0 pret “Mix”) un finālā (6:3 pret “Babītes meitenes”). Kā ceturtās (otrā vieta priekšsacīkstēs) pusfinālam kvalificējās Valsts Robežsardzes dāmas, kas savā pusfinālā ar 1:2 atzina “Babītes meitenes” pārākumu, bet ārpus labāko četrinieka šoreiz palika “Imantas bremzes”.

Par turnīra labākajām tika atzīti:

  • trenere: Sabina Kadirova (“Babītes meitenes”),
  • vārtsardze: Elza Grinfogele (“Babītes meitenes”),
  • spēlētājas: Ieva Bīdermane (“Riga United”) , Tatjana Baličeva (“Riga United”), Anastasija Muravjova (“Mix”) un Sindija Bondare (“Babītes meitenes”).

2018.gada Latvijas pludmales futbola čempionātu pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija sadarbībā ar Jūrmalas domi un Zemgales reģionālo centru.

Turnīra atbalstītāji: Sporta veikals “KOMANDA”, “MemoryWater”, “Sportlex”, “Beerhouse No1”, “Forevers”, “Piebalgas alus”, “Solepharm”, “Lotos Pharma”.

Dāmu turnīra atbalstītājs – Latvijas sieviešu futbola patrons “Bella”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.turniri.lv, kā arī Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo