LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Jūlijs

Aizvadītas Latvijas pludmales futbola čempionāta septītās un astotās kārtas spēles. Lielisku sniegumu nodemostrēja “RTU/Beerhouse No1” vienība, kas ar 8:0 sagrāva FK “TUC”, bet pēc tam ar 4:3 revanšējās “Kreiss” par zaudējumu pirmajā aplī, tādējādi samazinot “Kreiss” pārsvaru līdz vienas uzvaras tiesai. Čempionāta pēdējais posms, kurā izšķirsies visu godalgu liktenis, tiks aizvadīts 3.augustā.

Lasīt tālāk ...

Ceturtdien, 27.jūlijā, Majoros notiks Latvijas pludmales futbola čempionāta ceturtais posms, kura ietvaros tiks aizvadītas septītās un astotās kārtas spēles. Intriģējošākās solās būt ar šī brīža vicelīderu “RTU/Beerhouse No1” piedalīšanos – septītajā kārtā pret FK “TUC”, astotajā – pret “Kreiss”.

Lasīt tālāk ...
Noslēgumam tuvojas Rīgas futbola čempionāta pirmā posma izspēle, kurā noskaidrotas jau sešas no astoņām komandām, kas otrajā etapā turpinās cīņu par godalgotajām vietām. Kā zināms, par medaļām izšķirošajā sacensību stadijā spēkosies pa četrām spēcīgākajām vienībām no katras apakšgrupas.
 

Sestdien un svētdien Liepājā lieliskos laika apstākļos notika Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā. Jau ceturto gadu pēc kārtas triumfēja Rīgas komanda “Kreiss”, kas finālā spraigā cīņā ar 3:1 pārspēja citu galvaspilsētas vienību FK “TUC”.

Lasīt tālāk ...

Nedēļas nogalē – 22. un 23. jūlijā – mājīgajā Liepājas pludmalē notiks Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā ar desmit komandu piedalīšanos. Pirmajā dienā tiks aizvadītas apakšgrupu cīņas, savukārt otrajā – izslēgšanas spēles sākot ar ceturtdaļfināliem. Spēļu sākums sestdien no pulksten 12:00, svētdien – no 11:00.

Lasīt tālāk ...
10. un 17. jūlijā RTU mākslīgā seguma futbola laukumā risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta septītā kārta, pēc kuras vadību joprojām saglabāja pašreizējā līdere FK “BEITAR”.
 
Saskaņā ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisijas (DK) sēdes lēmumu no tālākas līdzdalības Rīgas futbola čempionātā izslēgta FC “RAITA” komanda, kas sākotnēji pati atsauca savu dalību, taču vēlāk no LFF sacensībām tika diskvalificēta uz nenoteiktu laiku. Līdz ar to dalību čempionātā turpinās 14 vienības.
 

Ceturtdien, 13.jūlijā, Majoros tika aizvadītas Latvijas pludmales futbola čempionāta piektās un sestās kārtas spēles. Joprojām pārliecinošu sniegumu turpina demonstrēt “Kreiss”, kas izcīnīja uzvaras abos aizvadītajos mačos, savukārt “RTU/Beerhouse No1” un FK “TUC” vienības piedzīvoja pa vienam zaudējumam, līdz ar to “Kreiss” vīriem atstatumu līdz tuvākajiem sekotājiem izdevies palielināt līdz sešiem punktiem.

Lasīt tālāk ...

Ceturtdien, 13.jūlijā, Majoros ar piektās kārtas spēlēm noslēgsies Latvijas pludmales futbola čempionāta pirmais aplis, tūdaļ pēc tām tiks aizvadīti arī sestās kārtas mači, kas, savukārt, ievadīs sacensību otro riņķi.

Lasīt tālāk ...
Noslēdzies Rīgas pilsētas jaunatnes čempionāts, kuru līdzīgi kā pērn organizēja Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi un Latvijas Futbola federāciju (LFF). Turnīra ietvaros aizvadītas 390 spēles, noskaidrojot trīs labākās komandas trijās vecākajās grupās, kas pārstāvēs Rīgu Latvijas fināla sacensībās vasaras sezonas noslēgumā. Vispārliecinošāk turnīrā sevi apliecināja FS “Metta” komandas, kas triumfēja visu triju vecāko grupu sacensībās.
 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo