LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Svētdien un pirmdien RTU stadionā Daugavgrīvas ielā 56a risināsies Latvijas Universiādes posms minifutbolā vīriešu un sieviešu konkurencē. Kungu turnīrā 23. aprīlī spēkiem mērosies 12 dalībnieces, savukārt dienu vēlāk plānotajās dāmu sacensībās dalību apstiprinājušas četras vienības. Pirmo reizi abi turnīri tiks aizvadīti pēc formāta “7 pret 7”, bet vairākām komandām šīs sacensības kalpos kā pēdējais sagatavošanās posms pirms dalības Starptautiskajās studentu sporta spēlēs (SELL).

Vīru turnīrā līdzīgi kā pērn piedalīsies Rīgas Ekonomikas augstskola (SSE), Latvijas Universitāte (LU), Rīgas Stradiņa universitāte (RSU), Transporta un sakaru institūts (TSI), Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA), Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (RISEBA), Daugavpils Universitāte (DU), Ventspils Augstskola (VeA) un Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija (RTA).

No pagājušā gada vienībām dalībnieku pulkā šoreiz nebūs Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU), Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledža (UCAK), Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) un Rīgas Aeronavigācijas institūts (RAI), taču to vietā nākušas divas jaunas komandas – Rīgas Tehniskā koledža (RTK) un Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija (NAA). Savukārt Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA) minifutbola čempionātā atgriežas pēc viena gada pārtraukuma.

Tikmēr sieviešu turnīrā labāko komandu līdzīgi kā pērn noskaidros četras vienības - RSU, LSPA, LLU, kā arī apvienotā Latvijas augstskolu vienība.

Vīriešu sacensībās izloze grupās un spēļu kalendāra paziņošana risināsies sacensību dienā plkst.14.30, savukārt plkst.15.00 sāksies spēles, turnīram noslēdzoties ar apbalvošanas ceremoniju plkst.20.30.

Savukārt daiļā dzimuma turnīrs dienu vēlāk tiks aizvadīts no plkst.19.00 līdz plkst.20.30.

Kā zināms, Rīgas Futbola federācija (RFF) kopš 2012. gada rudens divreiz gadā organizē kausa izcīņas minifutbolā studentu komandām. To galvenie uzdevumi ir veicināt komunikāciju starp Latvijas koledžām un universitātēm, un to studentiem, popularizēt aktīvu dzīvesveidu un futbolu studentu vidū, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Latvijas augstskolu vidū.

Sadarbībā ar Latvijas Augstskolu Sporta Savienību (LASS) un Latvijas Futbola federāciju (LFF), Universiādes ietvaros notiekošā minifutbola disciplīnu RFF organizē ceturto reizi. Tajā izcīnītie augstskolu punkti iekļūs kopējā Universiādes punktu skaitā.

Kā zināms, pērnajā sezonā vīriešu turnīrā uzvaras laurus plūca SSE, savukārt dāmu sacensībās nepārspētas palika LSPA audzēknes.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo