LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Rīgas Futbola federācija (RFF) ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstu aicina pieteikt koledžu un augstskolu komandas 2016. gada rudens kausa izcīņai minifutbolā,, kas risināsies jau piekto gadu pēc kārtas, tādējādi pakāpeniski kļūstot par vienu no lielākajiem un nozīmīgākajiem augstskolu sociālajiem un sporta pasākumiem.

Sacensības risināsies 2016. gada 24. septembrī plkst.12 “Elektrum” olimpiskajā centrā jaunieklātajā mākslīgā seguma futbola laukumā, Grostonas ielā 6b, savukārt komandu izloze grupās un spēļu kalendāra paziņošana notiks pusstundu agrāk – plkst.11.30.

Turnīrs notiks vienā disciplīnā vīriešu konkurencē formātā 6x6 (5 spēlētāji un vārtsargs) uzreiz četros laukumos, un tajā drīkstēs pieteikt ne vairāk par desmit spēlētājiem, kuri ir Latvijas augstākās izglītības iestādes (augstskolas un koledžas) studenti (klātienes un neklātienes), (profesionālo studiju, bakalauri, maģistranti, doktoranti, medicīnas augstskolu rezidenti) un attiecīgās augstskolas 2016. gada absolventi.

Sacensību galvenie uzdevumi ir veicināt komunikāciju starp Latvijas koledžām un universitātēm, un to studentiem, popularizēt aktīvu dzīvesveidu un futbolu studentu vidū, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Latvijas augstskolu vidū.

Latvijas un Rīgas Futbola federācijas cer, ka arī šoreiz studentu kausa izcīņā minifutbolā gūs lielu atsaucību, tādēļ aicinām Jūs līdz 19. septembrim pieteikt savu komandu dalībai turnīrā, aizpildot pieteikuma veidlapu.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūdzu sazināties ar turnīra izpilddirektori Jevgeņiju Obodņikovu (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vai 20081601).

Sacensību reglaments

Informācija par pēdējo studentu turnīru

Informācija par iepriekšējiem studentu turnīriem

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo