LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Svētdien, 2016. gada 18. septembrī, “Futbola Dienas 2016” ietvaros RTU mākslīgā seguma laukumā Rīgā, Daugavgrīvas ielā 56a, piekto reizi risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītais veterānu minifutbola (8x8) turnīrs.

Dalību sacensībās apstiprinājušas jau deviņas komandas, no kurām astoņas startēja arī pērnajā gadā. To vidū ir “Sportima”, “Petrow/02”, “Latvijas finieris”, “Viesulis”, FK “DEVRO”, “NICO”, “JUVS” un “FREE”, savukārt vēl viena vienība – “Aizkraukle” - turnīrā piedalīsies pirmo reizi. Dalībnieku pulkā šajā rudenī neredzēsim pērno čempioni FK “Rīnūži Rīga” un trešās vietas ieguvēju “RioLukss”. Tā kā interesentiem joprojām ir iespēja pieteikties turnīram, ļoti ticams, ka varētu tikt atkārtots pērnā gada rekords komandu skaita ziņā, kad par zelta godalgām cīnījās desmit vecmeistaru “blices”.

Turnīra norises dienā plkst.9.30 risināsies izloze divām apakšgrupām, pēc kuras tiks sastādīts spēļu kalendārs. Katras grupas divas labākās vienības cīņu par čempiona titulu turpinās pusfinālos, pēc izslēgšanas spēļu principa noskaidrojot laureāti.

Kā iepriekš vēstīts, komandas drīkst izmantot sastāvā maksimums trīs spēlētājus vecumā no 35 līdz 39 gadiem, bet pārējiem jābūt sasniegušiem 40 gadu robežu. Spēles laiks noteikts divu puslaiku apjomā pa desmit minūtēm katrā.

Jautājumos par RFF kausa izcīņu minifutbolā veterānu komandām aicinām sazināties ar turnīra izpilddirektoru Eduardu Boriseviču (tel.29688812, e-pasts: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo