LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Novembris

Rīgas Futbola federācija (RFF) un Futbola turnīru asociācija (FTA) aicina piedalīties Rīgas nakts minifutbola līgā (formāts 6 pret 6: uz ceturto daļu no futbola laukuma, uz 2*3m telpu futbola vārtiem, ar futbola bumbu). Čempionāts norisināsies 2017. gada janvārī, februārī un martā piektdienu vēlos vakaros (21.30-23.30) uz mākslīgā futbola laukuma „Elektrum” Olimpiskajā centrā Rīgā, Grostonas 6b (kopā 9 piektdienas), savukārt kausa izcīņa ir ieplānota pēc čempionāta noslēguma - piektdien, 10. martā. Turnīra noslēgums un svinīgā apbalvošanas ceremonija notiks sestdien, 1. aprīlī naktsklubā un bārā „Friends”, Rīgā, Elizabetes ielā 55.

Lasīt tālāk ...
19.decembrī pulksten 16:00 Latvijas Bankas telpās Valdemāra ielā 2a notiks Banku futzāla turnīra dalībnieku sanāksme.
 
Rīgas Futbola federācija (RFF) un Futbola Turnīru asociācija (FTA) aicina Rīgas un Rīgas rajona komandas pieteikties 2017. gada SynotTip Rīgas kausa izcīņai telpu futbolā, kas notiks laika posmā no 2. janvāra līdz 12. martam. Sacensības risināsies piecās kārtās - no 1/16 fināla līdz finālam pēc izslēgšanas spēļu sistēmas. Maksimālais dalībnieku skaits - 32 komandas.
 
Turpinās spēkošanās SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Izaicinājuma līgā, kur aizvadītās nedēļas gaitā 30 punktu robežu izdevās pārsniegt “LSPA” un TFK “Salaspils Mandarin Group” vienībām, kuras ir savu apakšgrupu līderes. Jāpiebilst, ka abām šīm vienībām pirmās kārtas ietvaros atlicis aizvadīt vairs tikai pa trim spēlēm.
 
Pēc svētdien Rīgas 15. vidusskolā aizvadītās pirmā apļa priekšpēdējās kārtas vadību Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā “SynotTip” Elites līgā pārņēmusi FK “RABA 2” komanda, kas, pateicoties trim Artūra Strazdiņa vārtu guvumiem, spraigā mačā ar rezultātu 4:3 uzveica “Garāža” vienību. Līdzšinējā līdere “JakoSport&Graanul Pellets” tādējādi atkritusi uz otro pozīciju turnīra tabulā.
 
Jau vairāk nekā viena kalendārā mēneša apjomā aizvadītas cīņas SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Izaicinājuma līgā, kur arvien izteiktāk iezīmējies favorītu pulks A un B grupā, kamēr C apakšgrupā situācija kopvērtējuma tabulā arvien ir visnotaļ blīva un saspringta.
 
Nedēļas nogalē Rīgas 15. vidusskolā tika aizvadīta Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētās “SynotTip” Elites līgas piektā kārta. Tās ietvaros nevienai no divām līderēm - “JakoSport&Graanul Pellets” un “Garāža” – uzvaras izcīnīt neizdevās. Līdz ar to vēl saspringtāka palika situācija kopvērtējuma tabulā, kur pirmās septiņas no astoņām dalībniecēm izkārtojušās vien četru punktu intervālā.
 
Pēc aptuveni viena kalendārā mēneša garumā ilgušajām cīņām SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Izaicinājuma līgā, kur spēkiem mērojas 27 komandas, simtprocentīgu bilanci izdevies saglabāt vairs tikai divām vienībām. B apakšgrupā sešas uzvaras izcīnījusi “EUROLOGI/GiftPrint.lv”, kamēr C grupā četri panākumi “Napalm” vienības rēķinā.
 
Svētdien Rīgas 15. vidusskolā, kā ierasts, norisinājās kārtējās Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētās “SynotTip” Elites līgas spēles. Ceturtās kārtas ietvaros pirmo zaudējumu pēc trīs panākumu sērijas piedzīvoja “JakoSport&Graanul Pellets”, taču par spīti tam saglabāja līderes statusu. Deviņu punktu robežu sasniedza “Garāža”, kas nomināli ieņem otro vietu, jo savstarpējā spēlē šosezon piekāpās “JakoSport&Graanul Pellets” vienībai.
 
Pēc divām aizvadītajām kārtām Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā jaunizveidotajā SynotTip Alternatīvajā līgā vienvadību pārņēmusi “GiftPrint.LV/EUROLOGI” komanda, kurai vienīgajai no dalībnieku pulka izdevies uzvarēt abas spēles. Divu punktu atstatumā no līderes kopvērtējuma tabulā atrodas "Arigo“, “Havas Europe” un “Rīgas Pašvaldības Policija”.
 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo