LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Jūnijs

Šo ceturtdien, 30.jūnijā, no pulksten 19:30 Jūrmalā, Majoros notiks Latvijas pludmales futbola čempionāta trešais posms, kura ietvaros tiks aizvadītas piektās un sestās kārtas spēles. Vairākas no tām solās būt itin intriģējošas.
Lasīt tālāk ...
Aizvadītās pusotras nedēļas ietvaros Rīgas futbola čempionātā divas uzvaras kaldināja “Rīnūži/BEITAR” vienība, tādējādi saglabājot līderes statusu turnīra kopvērtējuma tabulā. Identisks veikums šajā laika periodā arīdzan “Salaspils” FS komandai, kas nostiprinājās otrajā pozīcijā, kamēr uz trešu vietu pacēlusies pērnās sezonas čempione FC “Caramba Riga”.
 
Latvijas pludmales futbola čempionātā aizvadītas trešās un ceturtās kārtas spēles. Pa divām uzvarām izcīnīja “BFS Zep/Forevers” un VBFK vienības, bet vienu – “Ceresit/RTU”, tādējādi izveidojot līderu trio – visām minētajām komandām šobrīd ir pa deviņiem punktiem. Tāpat jāatzīmē vairākkārtējo čempionu “Kreiss” pirmā uzvara, savukārt līdzšinējie vicelīderi FK “TUC” piedzīvoja divus zaudējumus un atkāpās uz ceturto vietu.
Lasīt tālāk ...
Pēc septītās kārtas Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītajā “SynotTip” Rīgas minifutbola turnīrā vadību pārņēmušas “Baltic International Bank” (BIB) un FC “Caramba Riga” vienības, kamēr ilglaicīgā līdere “SFS”, piedzīvojot otro neveiksmi pēc kārtas, atkritusi uz trešo pozīciju kopvērtējuma tabulā.
 
Arvien straujāk noslēgumam tuvojas Rīgas pilsētas jaunatnes čempionātam, kuru organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un spora departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi un Latvijas Futbola federāciju (LFF). Šobrīd aizvadītas 376 spēles un noskaidrota jau lielākā daļa no trīs vecāko grupu labākajām četrām komandām, kas pārstāvēs Rīgu Latvijas fināla sacensībās vasaras sezonas noslēgumā.
 
Sestās kārtas ietvaros Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītajā “SynotTip” Rīgas minifutbola turnīrā pirmo zaudējumu piedzīvojusi līdere “SFS”. Par spīti šai neveiksmei komanda joprojām saglabā vadības grožus kopvērtējuma tabulā.
 
Pēc divu nedēļu pauzes šo ceturtdien, 16.jūnijā, atsāksies Latvijas pludmales futbola čempionāts. Pēc divām spēļu kārtām ar maksimālo punktu skaitu vadībā izvirzījušies pašreizējie valsts čempioni “Ceresit/RTU”, bet bez punktiem pagaidām PFK “Ludza” un, nedaudz negaidīti, “Kreiss” vienība, kuriem nu būs iespēja pierādīt, ka vājais starts ir nejaušība nevis likumsakarība.
Lasīt tālāk ...
Aizvadītās nedēļas ietvaros Rīgas futbola čempionāta centrālā spēle neapšaubāmi bija cīņa starp divām pērnās sezonas spēcīgākajām vienībām – čempioni FC “Caramba Riga” un otrās vietas ieguvēju “Rīnūži/BEITAR, kas patlaban atrodas kopvērtējuma tabulas līderpozīcijā. Šoreiz nevienai no konkurentēm trīs punktus iegūt neizdevās, mačam noslēdzoties ar bezvārtu neizšķirtu.
 
Aizvadītās nedēļas ietvaros Rīgas futbola čempionāta ietvaros uzvaru krājumu papildināja abas pašreizējās līderes “Rīnūži/BEITAR” un “Salaspils” FS, savukārt vadošā dueta tuvākās sekotājas kopvērtējuma tabulā arvien izkārtojušās ļoti blīvi. Tikmēr pie pirmā punkta sacensību ietvaros izdevies tikt turnīra pastarītei “Optibet Traktors”.
 

Ar divām uzvarām divās spēlēs Latvijas pludmales futbola čempionātu sākuši pašreizējie čempioni “Ceresit/RTU”, kamēr potenciālie galvenie konkurenti “Kreiss” piedzīvoja divus zaudējumus. Otrajā vietā šobrīd izvirzījusies FK “TUC” vienība, bet trešo dala “BFK Zep/Forevers” un VBFK.

Lasīt tālāk ...

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo