LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Sestdien, 7.martā, noslēdzās tradicionālais banku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīrs. Noslēdzās, kā ierasts, ar kausa izcīņu, kurā laurus plūca Privatbank vienība, kas finālā ar 6:1 sagrāva čempionāta bronzas laureātus Swedbank. Ņemot vērā, ka Privatbank arī šosezon startēja ārpus konkursa, arī Swedbank futbolisti saņēma kausa izcīņas uzvarētāju balvas.

 

Privatbank tas bija jau sestais fināls pēc kārtas, taču iepriekš iegūt kausu tā arī nebija izdevies, tā, piemēram, pērn ar rezultātu 0:1 nācās atzīt Baltic International Bank pārākumu, turklāt vienīgie vārti tika zaudēti pašā mača izskaņā pēc rikošeta no pašu futbolista. Šoreiz “privātajiem” viss ritēja kā pa diedziņu.

Pirmkārt, izloze lēma, ka Privatbank cīņā par kausu jāiesaistās vien ar otro kārtu, otrkārt, tajā pretī nāca čempionāta vājākā komanda Nordea, kas tika pārspēta ar rezultātu 2:0, un arī pusfinālā pretinieks no “ņemamo” vidus - Ernst&Young. Lai arī spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 1:1, pēcspēles sitienu sērijā labāki izrādījās vēlākie kausa ieguvēji.

Finālā, kā jau minēts, ar 6:1 pārliecinoši pārspēta Swedbank vienība, kam kausa izcīņā nācās iztikt bez sava līdera Oļega Kravčenko, kam tūdaļ pēc tam Latvijas čempionāta otrajā finālspēlē SK “Monarhs” rindās bija jācīnās pret čempioniem FK “Nikars”. Finālā trīs vārtus guva Dmitrijs Savins, tādējādi ar četriem panākumiem kļūstot par vienu no četriem kausa izcīņas rezultatīvākajiem spēlētājiem; vēl arī “Swedbank” trio Pēteris Nagla, Uvis Ausējs un Leons Mednis.

No citiem rezultātiem noteikti jāpiemin čempionu ABLV Bank izstāšanās jau pirmajā kārtā – 1:2 pret Baltic International Bank. Nekur daudz tālāk gan netika arī BIB, kas ceturtdaļfinālā spraigā pēcspēles sitienu sērijā piekāpās Swedbank (mača pamatlaiks noslēdzās 2:2).

Līdz ar to 2015.gada banku telpu futbola turnīrs, kuru, kā ierasts, sadarbībā ar Futbola Turnīru asociāciju (FTA) rīkoja Rīgas Futbola federācija (RFF), ir noslēdzies. Uz tikšanos nākamgad!

Visi rezultāti

Astotdaļfināli

Norvik banka – Citadele banka 0:6

Rietumu banka – Latvijas banka 2:0

BIGBANK – Swedbank 0:10

ABLV Bank – Baltic International Bank 1:2

Ceturtdaļfināli

Citadele banka – Rietumu banka 2:0

Swedbank – Baltic International Bank 2:2 (5:4 s.s.)

Ernst&Young – SEB banka 3:1

Privatbank – Nordea 2:0

Pusfināli

Citadele banka – Swedbank 1:1 (2:3 s.s.)

Ernst&Young – Privatbank 1:1 (1:2 s.s.)

Fināls

Swedbank – Privatbank 1:6

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo