LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Jūnijs

Pirmssvētku nedēļā dažādos Latvijas galvaspilsētas laukumos tika aizvadītas kārtējās Rīgas futbola čempionāta spēles. Svinot divas pārliecinošas uzvaras, vadības grožus turnīra kopvērtējuma tabulā joprojām saglabāja “Monarhs-Flaminko” vienība. Par diviem punktiem iepaliekot no līderes otrajā pozīcijā izkārtojusies FK “Lāčplēsis”, savukārt uz trešo vietu pacēlusies šīs sezonas debitante SK “Upesciems”.
 
Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās “SYNOTtip” Rīgas minifutbola čempionāta (8 pret 8) pirmā posma izspēle, pēc kuras kļuva zināms, ka cīņu par godalgotajām vietām Augstākajā līgā turpinās “Sportima-Nikars”, “02”, FC “Raita”, “Rīgas Pašvaldības policija”, SK “Monarhs” un “Baltic International Bank” (BIB) vienības. Atlikušās 14 turnīra otrajā etapā spēkiem mērosies Pirmās līgas sacensībās.
 
Jau pēc divām nedēļām noslēgsies Rīgas domes Izglītības jaunatnes un sporta departamenta Sporta pārvaldes atbalstītais Rīgas pilsētas 2015. gada jaunatnes futbola čempionāts. Pēc spraigām spēlēm vairāk nekā divu mēnešu garumā ir jau zināmi 288 maču rezultāti un kopā gūti 1658 vārti. Kaut arī joprojām atlikušas spēles visās vecuma grupās, jau ir noskaidroti pirmie Latvijas finālsacensību dalībnieki.
 
Pirmo neveiksmi šajā sezonā Rīgas futbola čempionātā aizvadītajā nedēļā piedzīvoja pašreizējā sacensību līdere “Monarhs-Flaminko”, kas pēc septiņu nezaudētu maču sērijas ar minimālu 1:2 deficītu piekāpās RTU FC vienībai. Neraugoties uz šo neveiksmi, “monarhi” joprojām saglabāja pirmo vietu turnīra kopvērtējuma tabulā.
 
Pēc iepriekšējā nedēļā aizvadītajām Rīgas futbola čempionāta spēlēm vienvadību kopvērtējuma tabulā pārņēmusi "Monarhs-Flaminko", kas minēto laika periodu aizvadīja ar izcilu bilanci, svinot panākumus visās trijās spēlēs. Līderes tuvākās sekotājas – RTU FC un FK "Lāčplēsis" no pirmās vietas īpašnieces šobrīd atpaliek piecu punktu atstatumā.
 
Otrdien, 2.jūnijā, ar spēli starp "BFS/Ropaži" un VBFK vienībām startēja 2015.gada Rīgas pludmales futbola čempionāts, kas vienlaikus ir viens no kvalifikācijas posmiem Latvijas čempionāta finālturnīram. Pirmajā kārtā uzvaras izcīnīja VBFK, RTU un "Kreiss".
 
Pēc piecām nospēlētajām "SYNOTtip" Rīgas minifutbola čempionāta (8 pret 8) kārtām vienvadību pārņēmusi “Sportima-Nikars” vienība, kas vienīgā joprojām saglabā simtprocentīgu bilanci, izcīnot uzvaras visos līdz šim aizvadītajos mačos. Trīs punktu atstatumā no līderes seko divas ciešākās konkurentes “02” un FC “Raita”.
 

Iepriekšējo sestdien RTU stadionā Pārdaugavā jau 11. reizi notikušais veterānu futbola turnīrs “Ulmanis&Smirnovs Kauss 2015” noslēdzās ar Lietuvas komandas “Šauļi” triumfu. Kaimiņvalsti pārstāvošā komanda līdz šim ne reizi nebija uzvarējusi šajās sacensībās. Otro vietu ieguva Latvijas futbola kādreizējo meistaru vienība “Ostenieks”.

Lasīt tālāk ...
Arvien lielākus apgriezienus turpina uzņemt Rīgas futbola čempionāts, kur šobrīd visas 14 dalībnieces vidēji aizvadījušas no četrām līdz sešām spēlēm katra. Nedaudz priekšā pārējām sāncensēm kopvērtējuma tabulā atrodas RTU FC un FK “Lāčplēsis”, kas piecos mačos iekrājušas pa 13 punktiem.
 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo