LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Janvāris

Iepriekšējā svētdienā aizvadīta trešā regulārā čempionāta kārta šīs sezonas tradicionālajā komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīrā. Izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas izdevās abām pašreizējām līderēm “ABLV Bank” un “SEB Banka”.
 

Laika posmā no 23. līdz 25.janvārim starptautiskajā jauniešu klubu turnīra "Riga Cup 2015" ietvaros sacentās U-14 vecuma jeb 2001.gadā dzimušie futbolisti. Grupu turnīra ietvaros rīdzinieki pārspēja Igaunijas klubu "JK TAMMEKA" (3:1) un Baltkrievijas komandu "BLACK PANTHERS" (4:1), kā arī cīnījās neizšķirti ar Somijas pārstāvjiem "FC HONKA" (1:1). Tikai pateicoties sliktākai gūto un zaudēto vārtu attiecībai pret Somijas klubu rīdzinieki sacensību otrajā posmā turpināja cīņu par 5.vietu, ko ari veiksmīgi vēlāk izcīnīja.

Lasīt tālāk ...
Uz vienas rokas pirkstiem skaitāms spēļu skaits atlicis “Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta Trešās līgas pirmā etapa turnīrā. Noskaidrota arī pēdējā no astoņām komandām, kura turpinās cīņu par godalgotajām vietām sacensību turpinājumā – par to kļuvusi “Ķekavas novads” vienība.
 
Vairs tikai piecas spēles atlicis aizvadīt “Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta Otrās līgas turnīra pirmajā etapā. Jau iepriekš bija noskaidrotas astoņas komandas, kas turpinās cīņu par godalgotajām vietām čempionāta turpinājumā, bet tagad pilnībā noskaidrojies arī dalībnieku sastāvs abām pārējām grupām, kuras tālāk spēkosies par attiecīgi 9.-14.vietu un 15.-22. pozīciju.
 

Laika posmā no 16. līdz 18.janvārim Rīgas Futbola akadēmijas komanda U-13 (2002.g.dzimušie futbolisti), kas sastādīta no labākajiem Rīgas futbola klubu audzēkņiem, galvenā trenera Viktora Mazura (FS "METTA") vadībā "Riga Cup 2015" turnīra U-13 vecuma grupā sešpadsmit komandu konkurencē izcīnīja augsto 5.vietu.

Lasīt tālāk ...
Iepriekšējā svētdienā Rīgas 15. vidusskolas sporta zālē tika aizvadīta šīs sezonas banku un citu finanšu struktūru tradicionālā telpu futbola turnīra regulārā čempionāta otrā kārta. Pie otrajiem panākumiem izdevās tikt trim vienībām – “Swedbank”, “SEB banka” un “ABLV Bank” komandām. Turklāt – atšķirībā no pirmās kārtas – šoreiz favorīti savos mačos rezultāta izteiksmes ziņā daudz pārliecinošāk apliecināja savu pārākumu.
 
Kārtējās spēles nedēļas šķērsgriezumā aizvadītas “Triobet” Rīgas telpu futbola Trešās līgas čempionātā. Ja A grupā jau iepriekš bija skaidras visas četras labākās komandas, tad B apakšgrupā reālo pretendentu skaits uz atlikušo pēdējo vakanci ir sarucis līdz trijām. Turklāt skaidrība par galīgo atrisinājumu šai sakarā būs jau šīs nedēļas gaitā.
 
RSU un FK “Jaunolaine” kļuvušas par divām pēdējām vienībām, kuras nodrošinājušas dalību turpmākajā cīņā par godalgotajām vietām “Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta Otrajā līgā. Tādējādi kļuvušas zināmas visas astoņas komandas, kas sacensību otrajā posmā spēkosies par medaļām.
 
Janvārī un februārī Rīgas reģiona U-13, U-14 un U-15 izlases sagaida divi nozīmīgi turnīri: “Riga cup” (www.rigacup.lv) un reģionālo izlašu ziemas turnīrs (www.lff.lv).
Lasīt tālāk ...
Svētdien Rīgas 15. vidusskolas sporta zālē starts tika dots tradicionālajam banku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīram, kurā šogad līdzīgi kā pērn piedalās 12 vienības. Jau pirmās kārtas cīņas nesa pārsteigumus – zaudējumus piedzīvoja abas pagājušās sezonas zelta godalgu ieguvējas, proti, “Baltic International Bank” (BIB), kā arī ārpus konkurences startējošā “Privatbank”. Kopumā visas sešas spēles aizritēja spraigi, par ko liecina rezultāti – nevienā no cīņām uzvarētāja pārsvars pār sāncensi nepārsniedza triju vārtu apjomu.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo