LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

No 2015.gada 1.marta Rīgas Futbola federācija (RFF) www.rigasfutbols.lv mājas lapas vietā un Futbola Turnīru asociācija (FTA) www.fta.lv mājas lapas vietā oficiāli palaiž savu jauno kopējo mājas lapu www.riga.lff.lv.

 

2014.gadā RFF un FTA, apvienojot resursus, uzsāka darbu pie jaunas kopējas mājas lapas izstrādes, sekojot abu organizāciju apvienošanās, kā arī Latvijas Futbola federācijas idejai atjaunot katra Latvijas reģiona mājas lapu, ieturot vienotu stilu un ieviešot jaunas iespējas. Divu mēnešu laikā RFF un FTA kopīgiem spēkiem apkopoja abu organizāciju informāciju, 2015.gada janvārī un februārī testa režīmā palaižot www.riga.lff.lv.

Šobrīd visa informācija, tai skaitā Rīgas ziņas (jaunumi un arhīvs) un aktivitātes (visi turnīri un pasākumi bērniem un pieaugušajiem), par Rīgas klubiem (bērnu un pieaugušo, kas ir RFF biedri), treneriem Rīgas bērnu klubos, Rīgas tiesnešiem futbolā, telpu futbolā un pludmales futbolā, Rīgas futbola, telpu futbola un pludmales laukumiem, Rīgas reģiona izlasēm, RFF un FTA mediju kanāliem un materiāliem plašai futbola sabiedrībai, par RFF un FTA apvienoto kolektīvu, darbību, vēsturi un plāniem tuvākajā pusgadā, par RFF un FTA sponsoriem, partneriem un atbalstītājiem, kā arī cita informācija ir pieejama jaunajā mājas lapā.

RFF un FTA aicina Latvijas, it īpaši Rīgas futbola sabiedrību iepazīties ar jaunajā mājas lapā pieejamo informāciju un ziņot par jebkādām neprecizitātēm RFF un FTA izpilddirektoram Eduardam Borisevičam, rakstot uz This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Visa informācija kopš 2015.gada sākuma pieejama tikai un vienīgi jaunajā mājas lapā www.riga.lff.lv, taču iepriekšējās mājas lapas www.rigasfutbols.lv un www.fta.lv būs pieejamas tuvāko gadu (sadaļa Par mums -> RFF vēsture). Savukārt RFF un FTA turnīru mājas lapu adreses paliek nemainīgas.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo