LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aktīvi šo kalendāro gadu galvenā trenera Kirila Buravceva virsvadībā uzsākušas Rīgas Futbola federācijas (RFF) reģionālās U-14 (2009.dz.g.) un U-15 (2008.dz.g.) vecuma izlases, aizvadot regulārus treniņus, mācību spēles, kā arī U-14 komandai sekmīgi startējot un uzvarot prestižajā “Riga Cup” turnīrā, kas Latvijas galvaspilsētā notika februāra izskaņā.

U-14 vecuma grupas futbolisti kopš janvāra vidus pirmo reizi Rīgas izlašu vēsturē līdz pat 8. martam regulāri aizvada rīta pirmsskolas treniņus “RIMI OSC Rīga” hallē, RFF nodrošinot spēlētājus gan ar brokastīm, gan transportu uz mācību iestādi pēc treniņa noslēgšanās. Par futbolistu meistarības pilnveidošanu treniņu laikā bez galvenā trenera K.Buravceva rūpējas arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas (FA) treneris Andrejs Gluščuks, tehniskās sagatavotības treneris Aleksandrs Jeļisejevs un vārtsargu treneris Kristaps Putniņš.

Šā gada 12. februārī U-14 futbolisti turpat “RIMI OSC” aizvadīja mācību treniņu spēli pret Zemgales izlasi, savukārt laika periodā no 24. līdz 26. februārim teicami startēja prestižajā “Riga Cup” turnīrā, izcīnot pirmo vietu konkurencē ar pašmāju un Norvēģijas vienībām.

Tikmēr iepriekšējā U-14 jeb tagadējā U-15 valstvienība (2008.dz.g.) pašā janvāra izskaņā pēc divu gadu darba RFF izlašu projektā aizvadīja “izlaiduma” jeb noslēdzošās divas spēles pret Zemgales un Latgales reģiona vienībām. Martā šī vecuma izlases spēlētāji jau pārstāvēs Latvijas nacionālo U-15 valstvienību, izbraukumā aizvadot divas pārbaudes spēles pret Īriju, bet maijā startēs UEFA Attīstības turnīrā Armēnijā.

“Esmu gandarīts, ka pašmāju klubi ar katru gadu izrāda arvien lielāku interesi par savu futbolistu dalību šajā projektā, treneri ir atvērtāki un kopumā izveidojusies laba komunikācija. Esam apliecinājuši sava projekta kvalitāti – izlases spēlētāji klubu rindās atgriežas spēcīgāki. Es to sauktu par sagatavotības slāni – tas nav kaut kādā veidā nošķirts no ikdienas darba klubā, bet gan papildus meistarības slānis iegūts ar darbu izlases rindās.

Tāpat vēlos uzsvērt, ka futbolisti, kuri ziemas periodā un pavasarī piedalījās rīta treniņos ne tikai izlases, bet arī savu klubu rindās, uz citu spēlētāju fona izceļas ar lielāku disciplīnu, neatkarību un spējām pārvarēt grūtības un neērtības. Turklāt – ne tikai futbola laukumā, bet arī ikdienas dzīvē.

Papildus tam vēlos pateikties visiem klubiem, to vadītājiem un treneriem, kā arī, protams, bērnu vecākiem par abpusējo sadarbību šī projekta ietvaros. Tikai kopā strādājot varam sasniegt lielākus mērķus,” uzsvēra K.Buravcevs.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo