LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā sestdienā Salaspils Sporta nama zālē uz trim parketa laukumiem risinājās 2023. gada Rīgas kausa izcīņa telpu futbolā 2010.-2012.g.dz., ko organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) līdzfinansējumu, pulcējot vienkopus 24 klubu komandas. Divu vecuma grupu konkurencē triumfēja “Rīgas Futbola skola” vienības, vienā – SK “Kengaroos”.

Kā iepriekš vēstīts, sacensībās startēja Rīgas reģiona bērnu un jaunatnes futbola klubu komandas trijās vecuma grupās – 2010., 2011. un 2012. gadā dzimušie spēlētāji. Turnīrā bija atļauts piedalīties attiecīgajā gadā dzimušajiem un jaunākiem futbolistiem, kā arī gadu vecākām meitenēm, komandas pieteikumā un spēles protokolā drīkstot būt ne vairāk par 14 spēlētājiem ar derīgām LFF licencēm.

2010. gadā dzimušo futbolistu sacensībās četru komandu konkurencē nepārspēta palika SK “Kengaroos” vienība (9), viena riņķa turnīrā pārspējot visas sāncenses ar izcilu gūto un zaudēto vārtu attiecību (35:0!). Godpilnajā otrajā pozīcijā ierindojās sešus punktus savākusī RFS “Academy”, bet pa punktam izcīnīja FK “Baltika” un “Skanstes SK/SS Metta” (labākas vārtu attiecības dēļ trešo vietu izcīnīja pēdējā).

Arī 2011. gadā dzimušo spēlētāju sacensībās uzvarētāja tika noteikta pēc viena apļa spēkošanās. Šeit nepārspēti palika “Rīgas Futbola skola” jaunie censoņi, iegūstot 13 no maksimāli iespējamajiem 15 punktiem (vārtu attiecība 41:3!). Tikpat punktus ieguva arī RFS “Academy”, kas sliktākas gūto un zaudēto vārtu starpības dēļ ierindojās otrajā vietā (“+18” pret “+38), kamēr trešajā pozīcijā turnīru pabeidza SK “Kengaroos” (9).

Visbeidzot jaunākajā grupā starp 2012. gada futbolistiem startēja 14 dalībnieces, aizvadot grupu turnīra cīņas un spēles par vietām. Arī šeit triumfēja “Rīgas Futbola skolas” audzēkņi, kuri finālā ar 3:0 sarūgtināja SK “Kengaroos”, kamēr mačā pret trešo vietu RFS “Academy 1” pārspēja SK “Super Nova” – 2:0.

Visi dalībnieki tika sveikti ar piemiņas balvām, bet laureāti – ar kausiem. Apbalvošanā piedalījās arī Latvijas telpu futbola izlases galvenais treneris Vasko Vujovičs.

Kā ziņots, turnīra uzdevums ir nodrošināt Rīgas reģiona bērnu un jaunatnes futbola klubus ar iespēju bez maksas startēt futbola sacensībās ziemas periodā, kā arī, protams, noskaidrot spēcīgākos Rīgas bērnu un jaunatnes klubus telpu futbolā.

excel 2010.g.dz. rezultāti

excel 2011.g.dz. rezultāti

excel 2012.g.dz. rezultāti

camera icon Komandu foto

camera icon Turnīra foto

video icon Turnīra video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo