LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Iepriekšējā svētdienā Salaspils Sporta nama zālē (Smilšu ielā 1) risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētie un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītie Rīgas Jaungada kausa telpu futbola turnīri meitenēm un amatieriem. Amatieru turnīrā desmit komandu konkurencē triumfēja “Baltic XL”, kamēr daiļā dzimuma sacensībās starp sešām vienībām nepārspēta palika Rīgas Futbola Skola.

Amatieru futbola turnīrā, kas risinājās paralēli uz diviem parketa laukumiem, desmit dalībnieces tika sadalītas divās apakšgrupās pa piecām komandām katrā. Pēc apļa turnīra divas labākās katras grupas komandas kopā ar labāko trešo vietu no abām grupām, līdzi ņemot savstarpējos rezultātus, veidoja fināla grupu, kur notika spēkošanās par medaļām, savukārt vājākās piecas vienības pēc analoģiskas shēmas noskaidroja “Cerību kausa” ieguvēju.

Priekšsacīkšu etapā A grupā vislabāk sevi apliecināja “DSV” (10) un FK “02” (7), kopvērtējuma tabulā finišējot priekšā konkurentēm un nodrošinot iespēju turpināt cīņu par medaļām. Pa četriem punktiem savāca trīs atlikušās vienības (“AVANTEX”, FC “Rastafari” no Aizkraukles un TFK “Jēkabpils”), priekšrocību vairāk iegūto punktu dēļ savstarpējos dueļos iegūstot Jēkabpils vienībai, kas tādējādi finišēja trešajā pozīcijā.

Tiesa, Jēkabpils futbolistiem ceļu uz spēcīgāko grupu aizšķērsoja B apakšgrupas trešā labākā komanda “Beerhouse No1”, kas priekšsacīkstēs ieguva par punktu vairāk – 5. B grupas divās pirmajās vietās izkārtojās nākamā čempione “Baltic XL” (četras uzvaras un vārtu attiecība 12-0!) un “Rīnūži” (7), kamēr noslēdzošajās tabulas vietās izkārtojās attiecīgi Iecavas pilsētu pārstāvošā FK “Lions” (4) un SK “Imanta” (3).

Izšķirošajā cīņā par medaļām C grupā pārliecinošo sniegumu turpināja demonstrēt “Baltic XL”, izcīnot vēl divas uzvaras un finišējot pirmajā vietā ar 12 iekrātiem punktiem un tikai vieniem ielaistiem vārtiem. Sudraba godalgas nopelnīja “DSV” (6), bet godpilnajā trešajā vietā ierindojās FK “02”, kas līdzīgi kā “Beerhouse No1” iekrāja četrus punktus, bet pārspēja tiešo konkurenti savstarpējā cīniņā. Ar diviem punktiem C grupas piektajā pozīcijā turnīru noslēdza “Rīnūži”.

Tikmēr D apakšgrupā nepārspēta palika TFK “Jēkabpils” (10), iegūstot savā īpašumā “Cerību kausu”. Turnīra tabulas tālākajās ailītēs izkārtojās attiecīgi FC “Rastafari” un “AVANTEX” (abām pa 7 punktiem), kā arī FK “Lions” (4) un SK “Imanta” (0).

Uzreiz pēc turnīra risinājās trīs labāko komandu sveikšana, papildus suminot arī individuālo nomināciju laureātus jeb vērtīgākos spēlētājus – Denisu Romanovu (“Baltic XL”), Mihailu Ivanovu (“DSV”) un Dmitriju Travkinu (FK “02”).

Dienas otrajā pusē Salaspilī notikušajā meiteņu komandu turnīrā spēkojās sešas dalībnieces, uzvarētāju noskaidrojot pēc viena riņķa turnīra. Ar perfektu bilanci – piecas uzvaras tikpat mačos – sacensībās triumfēja Rīgas Futbola Skola (15), otrajā vietā ierindojoties FS “Jelgava” (10), bet trešajā – SK “Imanta” (7). Aiz “pjedestāla” finišēja atlikušās trīs dalībnieces, kuru vidū ietilpa attiecīgi Rīgas Rīnūžu vsk. (5), Babītes SK (4) un SK “Kuorsova” (1).

Par sacensību vērtīgākajām spēlētājām tika atzītas Marta Kāne (SK “Imanta”), Elza Strazdiņa (FS “Jelgava”) un Alīna Ansone (Rīgas Futbola Skola).

Turnīra uzdevumi ir aktīva dzīvesveida un telpu futbola popularizēšana meiteņu un amatieru vidū, palīdzēšana sagatavoties ziemas turnīriem, kā arī stiprāko telpu futbola komandu noteikšana.

excel Meiteņu turnīra rezultāti

camera icon Meiteņu komandu bildes

camera icon Meiteņu turnīra bildes

 Meiteņu turnīra video

excel Amatieru turnīra rezultāti

camera icon Amatieru komandu bildes

camera icon Amatieru turnīra bildes

 Amatieru turnīra video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo