LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā sestdienā, 29. septembrī, “Elektrum” Olimpiskajā centrā jau 11.reizi risinājās tradicionālā apsardzes kompānijas “Strong” kausa izcīņa minifutbolā, kur šogad piedalījās 20 komandas, ieskaitot astoņas vienības no kaimiņvalstīm (Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Lietuvas, Igaunijas) – pa desmit gan Biznesa līgā, gan Premjerlīgā. Biznesa līgā, uzvarot sešas spēles no deviņām, triumfēja Krievijas komanda Ņižņijnovgorodas “Intel”, savukārt prestižajā Premjerlīgā nepārspēta palika “BEITAR”, kas pērn ieguva zelta godalgas Biznesa līgā.

Abās līgās uzvarētājas tika noskaidrotas pēc viena riņķa turnīra, katrai pretiniecei tiekoties ar katru. “Intel” turnīra gaitā savāca 20 punktus (vārtu attiecība 12:2), kaldinot sešus panākumus, divas reizes cīnoties neizšķirti un tikai reizi izjūtot zaudējuma rūgtumu duelī ar baltkrievu Minskas “Staiki”, kas Biznesa līgā ierindojās vien sestajā pozīcijā. Ar identisku punktu skaitu finišēja arī pašmāju vienība “Baltic International Bank” (BIB) un Kijevas “Skif” (Ukraina), taču vairāk iegūto punktu dēļ savstarpējās spēlēs priekšrocību tabulā ieguva tieši “Intel” (4 punkti pret sāncensēm), atstājot sudraba pozīcijā “BIB” (2), bet bronzas - “Skif” (1).

Uzreiz aiz pirmā trijnieka palika sacensību organizatoru atbalstītā komanda “STRONG” (19), bet jau krietni nostāk tabulā izkārtojās pārējās sešas dalībnieces – “Salons.lv” (11), iepriekš pieminētā “Staiki” (10), Tallinas “Fortuna” no Igaunijas (8), “Kvinto Gr.” (7), “Rīgas Pašvaldības Policija” (7), kā arī “Accenture” (4).

Premjerlīgā vienādu punktu skaitu - 17 - savāca divas vadošās komandas, proti, “BEITAR” un Lietuvas vienība Viļņas “Žaibo kirtis”, kuras vienīgas starp visām 20 minifutbola turnīra dalībniecēm ne reizi nepiedzīvoja zaudējumus. Tā kā savstarpējais šo sāncenšu duelis noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu priekšrocību dēļ gūto un zaudēto vārtu starpības (“+11” pret “+4”) ieguva “BEITAR”.

Arī šajā līgā medaļnieku pulkā izdevās “aizķerties” ciemiņiem no Krievijas jeb Sanktpēterburgas “Vega” komandai, kas ieguva tikpat punktus (15), cik pašmāju “BalticXL”. Līdzīgi kā starp zelta medaļu pretendentēm arī šeit savstarpējā duelī bija fiksēts neizšķirts, bet nedaudz labāka vārtu starpība izrādījās krieviem (“+4” pret “+3”).

Pavisam netālu aiz godalgoto vietu pjedestāla finišēja 14 punktus sakrājušās “Ernst&Young” un “RH3 Foundation.org”, bet noslēdzošajās četrās vietās tabulā izkārtojās attiecīgi FC “Petrow” (8), baltkrievu Polockas “Olimp” un “Klaipeda City” no Lietuvas (abām pa 7 punktiem), kamēr kopvērtējuma noslēdzošajā ailītē ierindojās “Jual” (4).

Visus dalībniekus pēc turnīra gaidīja Futbola turnīru asociācijas (FTA) un Rīgas Futbola federācijas (RFF) vasaras sezona noslēguma ceremonija karaoke bārā un naktsklubā “Friends”, kurā pie piemiņas balvām tika absolūti visi dalībnieki, bet laureāti – pie kausa, medaļām, šampanieša un ļoti vērtīgām balvām no partneriem.

Kā minēts, “Strong” kausa izcīņa minifutbolā risinājās jau 11.reizi. Sacensības rīko apsardzes kompānija “Strong” kā izklaides pasākumu saviem klientiem un partneriem.

excel Rezultāti

camera icon Komandu foto

camera icon Foto

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo