LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā sestdienā “Elektrum” Olimpiskā centra sintētiskā seguma futbola laukumā risinājās Eiropas korporatīvā turnīra pirmais posms, kurā startēja komandas no Latvijas, Igaunijas, Polijas, Krievijas, Baltkrievijas un Lietuvas. Desmit dalībnieču konkurencē nepārspēta palika baltkrievu vienība “Minskenergo”, otrajā pozīcijā ierindojās Poliju pārstāvošā “Zaklad Metalurgiczny WSK”, bet godpilno trešo vietu ieņēma labākā no trim pašmāju komandām “Baltic International Bank” (BIB).

Turnīra priekšvakarā – 4. maijā – risinājās preses konference, kur detalizētāku informāciju par sacensībām sniedza apsardzes kompānijas “STRONG” vadītājs un Latvijas Korporatīvā sporta turnīru asociācijas prezidents Sergejs Ščegoļevs. Tāpat klātesošos uzrunāja Rīgas domes Satiksmes un Transporta lietu komisijas priekšsēdētājs Vadims Baraņņiks, Rīgas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētājs Sergejs Fjodorovs, Eiropas Korporatīvā futbola federācijas prezidents Pāvels Dimovs, Latvijas minifutbola asociācijas prezidents Mareks Ķere un Rīgas Futbola federācijas prezidents Eduards Borisevičs.

Konferences gaitā risinājās arī turnīra grupu izloze, tāpat pasākuma apmeklētājiem uzstājās uzņēmumu komandu pārstāvji.

Atbilstoši sacensību nolikumam visas desmit turnīra dalībnieces ar izlozes palīdzību tiks sadalītas divās apakšgrupās, kur aizvadīja viena apļa turnīru, pa reizei tiekoties katra ar katru. Katras grupas četras labākās vienības cīņu par uzvaru turpināja izslēgšanas mačos, kamēr piekto pozīciju ieguvējas savstarpējā duelī noskaidroja devītās vietas ieguvēju. Visas turnīra spēles risinājās pēc formāta “5+1” (pieci laukuma spēlētāji un vārtsargs) uz diviem “Elektrum” Olimpiskā centra laukumiem paralēli.

A apakšgrupā vislabāk sevi apliecināja nākamā čempione “Minskenergo”, kas četros mačos iekrāja desmit punktus, izcīnot trīs uzvaras un cīnoties neizšķirti (2:2) ar sacensību “saimnieci” “STRONG”. Punkta atstatumā no līderes finišēja poļu “PKO Bank Polski” (9), trešo vietu ieņēma jau minētā “STRONG”, kamēr pēdējo vakanci cīņai izslēgšanas kārtā aizņēma četrus punktus savākusī “Hegvita” (Lietuva). Nesekmīgs sniegums vēl vienai pašmāju vienībai “Rīgas Pašvaldības Policija”, kas visos četros dueļos atzina pretinieku pārākumu, pabeidzot priekšsacīkstes A grupas noslēdzošajā pozīcijā.

Arī B apakšgrupas uzvarētāja “Zaklad Metalurgiczny WSK” ieguva desmit punktus, par trim apsteidzot “BIB” (7), bet par pieciem – “Klaipeda City” (Lietuva) un “Fortuna Elron” (Igaunija). Polijas klubs priekšsacīkšu etapā kļuva par vienīgo, kas četru spēļu laikā ne reizi neielaida bumbu savos vārtos (vārtu attiecība 5-0). “Aiz borta” šajā grupā palika ciemiņi no Krievijas “Intel”, kas līdzīgi kā “policisti” paralēlajā grupā cieta sakāves visās cīņās.

Izslēgšanas mačos savu meistarību apliecināja “Minskenergo”, kas ceļā pretim zelta godalgām ceturtdaļfinālā uzveica “Fortuna Elron” (5:2), pusfinālā sarūgtināja “BIB” (3:0), bet izšķirošajā fināla duelī ar 5:1 pārspēja arī “Zaklad Metalurgiczny WSK”.

Polijas delegācijai šajās sacensībās bija iespēja sudrabam pievienot arī bronzu, tomēr “mazajā finālā” ““PKO Bank Polski” atzina “BIB” pārākumu – 2:5.

Mačā par 5. vietu “Hegvita” pēc neizšķirta pamatlaikā (2:2) “pendeļu” sērijā pārspēja “STRONG” (5:4), duelī par 7. pozīciju “Klaipeda City” sagrāva “Fortuna Elron” (7:2), savukārt cīņā par 9. vietu krievu “Intel” jau atkal lika kapitulēt mūsu galvaspilsētas “kārtībsargiem” – 4:3.

Visas sacensību dalībnieces tajā pat vakarā turnīra noslēguma ceremonijā sporta bārā un naktsklubā “Friends” no organizatoriem saņēma piemiņas balvas, bet pirmo triju vietu ieguvēji – kausus un medaļas. Tāpat sacensību vadība – S.Ščegoļevs, E.Borisevičs un P.Dimovs – sumināja individuālo nomināciju laureātus. Ar septiņiem vārtiem par rezultatīvāko spēlētāju kļuva čempionvienības pārstāvis Antons Galajs, kā meistarīgākais vārtsargs tika sveikts Marcins Szaro (“Zaklad Metalurgiczny WSK”), bet vērtīgākā spēlētāja titulu saņēma Mihails Nosiks (“BIB”).

Kā ziņots, turnīru organizēja Latvijas Korporatīvā sporta sacensību asociācija sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju, apsardzes kompāniju “STRONG” un “LIVE RĪGA”.

excel Rezultāti

camera icon Preses konferences foto

camera icon Komandu foto

camera icon Turnīra foto

camera icon
Apbalvošanas foto

video icon Turnīra video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo