LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā sestdienā, 30. septembrī, “Elektrum” Olimpiskajā centrā jau desmito reizi risinājās tradicionālā apsardzes kompānijas “Strong” kausa izcīņa minifutbolā, kur šogad piedalījās 16 komandas, ieskaitot piecas vienības no kaimiņvalstīm (Lietuvas, Baltkrievijas, Igaunijas, Krievijas) – pa astoņām Biznesa līgā un Premjerlīgā. Biznesa līgā, uzvarot piecas spēles un divās cīnoties neizšķirti, triumfēja “BEITAR/Eurolocks”, savukārt prestižajā Premjerlīgā nepārspēta palika cita pašmāju vienība – sacensību organizatores atbalstītā “STRONG”.

Abās līgās uzvarētājas tika noskaidrotas pēc viena riņķa turnīra, katrai pretiniecei tiekoties ar katru. “BEITAR/Eurolocks” turnīra gaitā savāca 17 punktus (vārtu attiecība 11:1), piedzīvojot bezvārtu neizšķirtu tikai ar abām pārējām medaļniecēm – “Rīgas Satiksme” un “RTRK”. Otro vietu ieguvusī “Rīgas Satiksme” (15) sacensību finišā līderei zaudēja divus punktus, savukārt “RTRK” ar 12 iekrātajiem punktiem ieguva bronzas godalgas.

Uzreiz aiz pirmā trijnieka palika labākā no trim vieskomandām, krievu Sanktpēterburgas “Stroi Eksport” (8), aiz kuras ļoti blīvi kopvērtējuma tabulā izkārtojās arī pārējās četras līgas dalībnieces – “LEC” (7), Tallinas “Fortuna” no Igaunijas (7), Rīgas Pašvaldības Policija (4) un baltkrievu Minskas “Staiki” (3), kas pērn ieguva trešo vietu, bet šogad bija spiesta samierināties ar tabulas noslēdzošo ailīti.

Tikmēr Premjerlīgā pēc ļoti spraigas spēkošanās ar izcīnītiem 14 punktiem septiņās spēlēs uzvaras laurus plūca pērn trešajā vietā palikusī “STRONG”, kas par punktu apsteidza “Riga United” FC vienību, bet par diviem – ciemiņus no Lietuvas, Viļņas komandu “Žaibo kirtis”.

Vienīgo zaudējumu “STRONG” piedzīvoja pret ceturtajā pozīcijā palikušo “SALONS.LV” (0:1), bet par spīti šai neveiksmei, kā arī neizšķirtiem dueļos ar piektās vietas īpašnieci “Baltic XL” (1:1) un jau minēto “Riga United” FC (1:1) punktu izteiksmes ziņā tomēr finišēja priekšā visām pārējām konkurentēm.

Premjerlīgas tabulas beigu ailītē ierindojās “JakoSport&Graanul Pellets” (6), Minskas “Každija” no Baltkrievijas (6) un “FREE/ISG” (5).

Visus dalībniekus pēc turnīra gaidīja Futbola turnīru asociācijas (FTA) un Rīgas Futbola federācijas (RFF) vasaras sezonas noslēguma ceremonija sporta bārā un naktsklubā “Friends”, kurā pie piemiņas balvām tika absolūti visi dalībnieki, bet laureāti – pie kausa, medaļām, šampanieša un ļoti vērtīgām balvām no partneriem.

Kā minēts, “Strong” kausa izcīņa minifutbolā risinājās jau desmito reizi. Sacensības rīko apsardzes kompānija “Strong” kā izklaides pasākumu saviem klientiem un partneriem.

excel Rezultāti

camera icon Komandu foto

camera icon Foto

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo