LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Majoru smiltīs aizvadīts tradicionālais pludmales futbola turnīrs IT profesionāļiem. Par tā uzvarētājiem kļuva “Accenture Latvia” vienība, sudraba medaļas izcīnīja “Evolution Gaming”, bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa “Clarity Labs” vīri.

Šogad turnīrā piedalījās četras komandas, līdz ar to tika nolemts aizvadīt viena apļa turnīru, komandām pa reizei tiekoties katru ar katru.

Pirmajās divās spēļu kārtās pa divām uzvarām izcīnīja “Accenture Latvia” un “Evolution Gaming”. Līdz ar to gan zelta, gan bronzas medaļu liktenis izšķīrās klātienes cīņās laukumā.

Mačā par trešo vietu “Clarity Labs” aizraujošā un rezultatīvā cīņā ar 3:2 pārspēja “Emergn” vienību, tādējādi nodrošinot sev bronzas medaļas.

Pirms sacensību centrālā mača nedaudz labākās izejas pozīcijās atradās “Accenture Latvia” komanda, kas savus oponentus pirmajās divās spēlēs apspēlēja ar 3:0, kamēr “Evolution Gaming” – ar “tikai” 3:1, kas nozīmēja, ka “Accenture Latvia” šajā cīņā der arī neizšķirts. Tai pat laikā vēlākie čempioni turnīru aizvadīja sešu spēlētāju sastāvā, t.i. – tikai viens uz maiņu, kamēr pretinieku “soliņš” bija krietni vien garāks.

Labus pamatus uzvarai ne vien mačā, bet arī turnīrā ielika nedaudz vēlāk par sacensību vērtīgāko spēlētāju atzītais Aleksandrs Šiškunovs, pirmā puslaika vidū izvirzot vadībā “Accenture Latvia”.

Taču otrā perioda sākuma daļā Jevgenijs Aleksejevs, pēc pretinieku vārtsarga kļūdas, panāca izlīdzinājumu 1:1.

A.Šiškunovs vēlreiz atguva vadību savai komandai, taču “Evolution Gaming” vīri nepadevās, un aptuveni divas minūtes līdz mača beigām vēlreiz atjaunoja “status quo” – 2:2.

Spēles pēdējās minūtes aizritēja saspringtā gaisotnē, “Evolution Gaming” cenšoties lauzt mača gaitu, bet “Accenture Latvia” veiksmīgi aizstāvoties. Skanot tiesneša svilpei, kas liecināja par spēles beigām, tablo vēstīja par kaujiniecisku neizšķirtu, kas šoreiz uzvaras vērtē izrādījās “Accenture Latvia” komandai.

Tūdaļ pēc pēdējā mača turpat Jūrmalas pludmales sporta veidu centrā notika apbalvošanas ceremonija, kurā sveiktas tika ne vien komandas, bet arī individuālo balvu ieguvēji dažādās nominācijās:

  • labākais vārtsargs: Dmitrijs Dikanskis (“Accenture Latvia”),
  • rezultatīvākais spēlētājs: Jevgenijs Aleksejevs (“Evolution Gaming”),
  • simpātiju balva: Bernard Chan (“Clarity Labs”),
  • labākais menedžeris: Maksims Jakovļevs (“Evolution Gaming”),
  • turnīra vērtīgākais spēlētājs: Aleksandrs Šiškunovs (“Accenture Latvia”).

Kā ierasts, liela daļa no uzņēmumu dalības maksām tiks novirzīta labdarībai. Šoreiz pie biļetēm uz Latvijas un Maķedonijas valstsvienību spēli 9.septembrī tika Rīgas 71.vidusskolas jaunie futbola entuziasti. Rīgas 71.vidusskola un Rīnūžu vidusskola bija vissaktīvākie Skolu futbola aktivitātēs 2018./2019.g.sezonā (Rīnūžu vidusskola tika sveikta jau maijā, pateicoties Loģistikas uzņēmumiem).

Pērn par kausa ieguvējiem kļuva “Euro Live Technologies” uzņēmuma komanda, kas finālā pēcspēļu sitienu sērijā pārspēja “Evolution Gaming”, bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa “Accenture” pārstāvji, kas bronzas mačā ar 3:1 pieveica “Clarity Labs”.

Sacensību atbalstītāji: dabīgais avota ūdens “Lielbāta” un saldējums “Eskimos”.

camera icon Dalībnieku foto

camera icon Turnīra foto


Rezultāti

V-ta

Komandas

1.

2.

3.

4.

U

N

Z

Vārti

P-ti

1.

“Accenture Latvia”

 

2:2

3:0

3:0

2

1

0

8:2

7

2.

“Evolution Gaming”

2:2

 

3:1

3:1

2

1

0

8:4

7

3.

“Clarity Labs”

0:3

1:3

 

3:2

1

0

2

4:8

3

4.

“Emergn”

0:3

1:3

2:3

 

0

0

3

3:9

0


Vairāk informācijas meklējiet Facebook vietnē https://www.facebook.com/LatviaITfootball/.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo